Aanbieding!

Ahh-some Bad, Spa en Jacuzzi reiniger 454 gr (16oz)

159.00

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: ahh-some-454 Categorie:

Beschrijving

Ahh-some is het meest effectieve middel om uw nieuwe of gebruikte spa weer helemaal schoon en fris te krijgen !
LEADING HOT TUB CLEANER-
Ahh-some is marktleider hot tub & Jetted Bath Tub-reinigers, dus neem het s.v.p. van ons aan dat dit een ZEER goed werkend middel is .
Ons product is supergeconcentreerd en bevat meer reinigingsmiddel dan vloeibare tubreinigers. Slechts 1 eetlepel per 400 liter zal de klus klaren. 
DIEPE REINIGING – Biedt een complete reiniging voor zowel de jets als pompen en leidingen voor uw bubbelbad, hot tub, spa , whirlpool, jacuzzi en sanitairsysteem. Het helpt de biofilm verwijderen, maaar ook de slijmvormige micro-organismen die zich in uw jets en leidingen ontwikkelen, te verminderen.
HELDER WATER – Na gebruik van Ahh-Some is kraak helder water normaal voor uw bad. U zult niet alleen een merkbaar verschil zien, maar ook voelen in de helderheid en zachtheid van uw huid.
VEILIG – Veilig systeem! Werkt snel om het vuil op te ruimen. Met niet-zure reinigingsmiddelen en scrubbers om het werk te doen en uw jacuzzi te beschermen. Veilig om het vervuilde water op gras, struiken, vegetatie of tuin af te voeren.

 

Call Now ButtonBel ons nu voor meer info