Aanbieding!

Ahh-some Bad, Spa en Jacuzzi reiniger 57 gr (2oz)

44.50

Artikelnummer: ahh-some Categorie:

Beschrijving

Ahh-some is het meest effectieve middel om uw nieuwe of gebruikte spa weer helemaal schoon en fris te krijgen !
LEADING HOT TUB CLEANER-
Ahh-some is marktleider hot tub & Jetted Bath Tub-reinigers, dus neem het s.v.p. van ons aan dat dit een ZEER goed werkend middel is .
Ons product is supergeconcentreerd en bevat meer reinigingsmiddel dan vloeibare tubreinigers. Slechts 1 eetlepel per 400 liter zal de klus klaren. Er zijn 12 theelepels ( 3 behandelingen )uit ons 57 gram product te halen.
DIEPE REINIGING – Biedt een complete reiniging voor zowel de jets als pompen en leidingen voor uw bubbelbad, hot tub, spa , whirlpool, jacuzzi en sanitairsysteem. Het helpt de biofilm verwijderen, maaar ook de slijmvormige micro-organismen die zich in uw jets en leidingen ontwikkelen, te verminderen.
HELDER WATER – Na gebruik van Ahh-Some is kraak helder water normaal voor uw bad. U zult niet alleen een merkbaar verschil zien, maar ook voelen in de helderheid en zachtheid van uw huid.
VEILIG – Veilig systeem! Werkt snel om het vuil op te ruimen. Met niet-zure reinigingsmiddelen en scrubbers om het werk te doen en uw jacuzzi te beschermen. Veilig om het vervuilde water op gras, struiken, vegetatie of tuin af te voeren.