AIRREX AH-200i-WIFI infraroodstraler

2,090.00

AIRREX AH200i

  • Ruimtes tot 900m³!
  • 13 kW/h / 44 356 Btu/h
  • 0,95 – 1,14 l/u (continue werking)
  • 25 liter tankinhoud
  • Gewicht: 40 kg
  • 78 x 30,5 x 111 cm (B x D x H)

 

Beschrijving

AIRREX AH-200i-infraroodstraler

Wij hebben deze infraroodstralers in onze showroom staan. Maak svp een afspraak om ze te komen bekijken. We leggen u graag uit hoe het werkt!

Uiterst rendabele infraroodstraler zonder rook en geur. 100% energiezuinigheid; Airrex-kachels zijn de enige kachels op de markt die alle energie gebruiken, waardoor ze tot 30% efficiënter zijn dan hun concurrenten. Airrex infraroodstralers verwarmen het materiaal, niet alleen de lucht. Daarom blijft de warmte aanwezig in de ruimte en verdwijnt niet wanneer bijvoorbeeld de deur wordt geopend. Airrex-kachels voldoen aan alle EU-eisen.

Airrex AH-200i-infraroodstraler met mobiele bediening. Hij is het meest geschikt voor het verwarmen van ruimtes als terrassen, garages, recreatieverblijven, caravantenten en kassen.

De beste eigenschappen van de Airrex-brandstofverwarming zijn het lage verbruik, de afwezigheid van geuren, de thermostaatregeling en de stille werking. De Airrex AH-300i-infraroodstraler heeft geen ventilator, zodat er geen stof vrijkomt in de lucht die wordt ingeademd.

De Airrex AH-200i is geschikt voor ruimtes tot 900 m³!

OPVALLENDE BESPARINGEN OP VERWARMINGSKOSTEN

AIRREX AH-200i-INFRAROODSTRALER – AANGENAME WARMTE IN EEN COMPACT FORMAAT. 

 

Uiterst rendabele infraroodstraler zonder rook en geur.

100% energiezuinigheid; Airrex-kachels zijn de enige kachels op de markt die alle energie gebruiken, waardoor ze tot 30% efficiënter zijn dan hun concurrenten. Airrex infraroodstralers verwarmen het materiaal, niet alleen de lucht. Daarom blijft de warmte aanwezig in de ruimte en verdwijnt niet wanneer bijvoorbeeld de deur wordt geopend.

De Airrex AH-200i-infraroodverwarming produceert veilige infraroodstraling. De door de infraroodstraler geproduceerde warmte verspreidt zich gelijkmatig in de structuren van de te verwarmen ruimte of locatie. Een aparte ventilator is niet nodig. Het verwarmingseffect is snel, en de gepatenteerde oliebrander en uitlaatpijpen benutten praktisch 100% van de energie die in de brandstof zit. Speciaal ontworpen voor alle ruimtes tot 900 m³

Zeer laag verbruik en lage emissies

Het verbruik van Airrex is echt laag, wat echt geld bespaart op verwarmingskosten. Voorbeeld verbruik: 2,5 liter/dag in een ruimte van 500 m³ naar een binnentemperatuur van 15 °C en een buitentemperatuur van 0 °.

Doordat de brandstof volledig als verwarmingsenergie wordt gebruikt, is de uitstoot van de Airrex-kachel zo laag dat een aparte afvoerleiding buiten de verwarmde ruimte praktisch niet nodig is. De kachels werken op biodiesel uit hernieuwbare grondstoffen, gewone diesel. Airrex-kachels voldoen aan alle EU-emissie-eisen. Lees verderop meer.

Geen dampen en geen uitlaatpijp nodig 

Airrex-dieselkachels produceren geen koolmonoxide. Ze zijn in een normaal geventileerde werkruimte zonder uitlaatpijp veilig te gebruiken. Deze kachel verspreidt geen brandlucht of zichtbare rook. De AH-300i is ideaal voor garages, zomerhuisjes en terrassen. Een afvoerleiding naar buiten is alleen nodig wanneer de kachel wordt gebruikt in ruimten waar mensen slapen. Het is niet nodig om een aparte uitlaatpijp aan te sluiten op de Airrex AH-300i-infraroodstraler als deze wordt gebruikt voor de verwarming van partytenten, terrassen, garages, recreatieverblijven, caravantenten en kassen.

Goedkope verwarmingskosten. Een infraroodstraler op biobrandstof

De Airrex AH-200i-kachel is uiterst goedkoop in gebruik. De AH-200i-kachel kan werken op biodiesel, die wordt gemaakt van voedselafval, en op gewone diesel. Bij temperaturen onder de 10 °C moet brandstof van winterkwaliteit worden gebruikt.