Wij zijn van 18 Juli tot en met 8 Augustus op vakantie. De webshop werkt weer vanaf 4 Augustus. Bedankt voor uw begrip.
Aanbieding!

Aquafinesse waterbehandeling met Ahh-some leidingen reiniger

139.00

Aquafinesse set 2 x 2 liter met Ahh-some leidingen reiniger

Artikelnummer: 7575432 Categorieën: ,

Beschrijving

U wilt uw spa bad eens zeer grondig reinigen ? Wij hebben de middelen voor u.

Ahh-some leidingen reiniger 57 gram icm een doos Aquafinesse 2 flessen van 2 liter.

NU samen tijdelijk in de aanbieiding ter kennismaking!

 

Ahh-some is het meest effectieve middel om uw nieuwe of gebruikte spa weer helemaal schoon en fris te krijgen !

LEADING HOT TUB CLEANER-

Ahh-some is marktleider hot tub & Jetted Bath Tub-reinigers, dus neem het s.v.p. van ons aan dat dit een ZEER goed werkend middel is .

Ons product is supergeconcentreerd en bevat meer reinigingsmiddel dan vloeibare tubreinigers. Slechts 1 eetlepel per 400 liter zal de klus klaren. Er zijn 12 theelepels ( 3 behandelingen )uit ons 57 gram product te halen.

DIEPE REINIGING – Biedt een complete reiniging voor zowel de jets als pompen en leidingen voor uw bubbelbad, hot tub, spa , whirlpool, jacuzzi en sanitairsysteem. Het helpt de biofilm verwijderen, maaar ook de slijmvormige micro-organismen die zich in uw jets en leidingen ontwikkelen, te verminderen.

HELDER WATER – Na gebruik van Ahh-Some is kraak helder water normaal voor uw bad. U zult niet alleen een merkbaar verschil zien, maar ook voelen in de helderheid en zachtheid van uw huid.

VEILIG – Veilig systeem! Werkt snel om het vuil op te ruimen. Met niet-zure reinigingsmiddelen en scrubbers om het werk te doen en uw jacuzzi te beschermen. Veilig om het vervuilde water op gras, struiken, vegetatie of tuin af te voeren.

 

De AquaFinesse Hottub waterbehandelingset bevat alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling.
Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon, helder en geurvrij water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw hottub zachter door de kalk uit de apparatuur van de hottub te verwijderen.

Elke set bevat:
2 x 2 literflessen AquaFinesse oplossing, 1 dispenser voor langzame afgifte, 1 pak ontsmettingstabletten (trichloor), 1 flexibele maatbeker en een gebruikershandleiding.
Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw spabad.

AquaFinesse en biofilm in uw spa / jacuzzi / whirlpool / hottub:

Zodra AquaFinesse aan het water wordt toegevoegd, begint deze de biofilm af te breken en zorgt ervoor dat het vuil loslaat van de van de oppervlakken in uw spabad. En zonder de biofilm beschermlaag, worden de bacteriën blootgesteld aan de ‘buitenwereld’ en zijn ze kwetsbaar. Het enige dat u nu hoeft te doen is de bacteriën vernietigen met een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel ( chloor ). Personen die het water ingaan nemen natuurlijk weer nieuwe bacteriën mee, maar de situatie is nu geheel anders. Omdat deze bacteriën zich niet langer kunnen vasthechten, vlokken ze door de gepatenteerde technologie van AquaFinesse binnen korte tijd samen en spoelen ze het filtersysteem in waar een kleine hoeveelheid ontsmettingsmiddel ze snel opruimt!

*Als de chloortabletten (trichloor) niet geschikt zijn voor uw spabad, dan kunnen wij ook AquaFinesse met chloorgranulaat (dichloor) en een maatlepel leveren in plaats van een dispenser voor langzame afgifte. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant van uw bad.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aquafinesse waterbehandeling met Ahh-some leidingen reiniger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *