Wij zijn van 18 Juli tot en met 8 Augustus op vakantie. De webshop werkt weer vanaf 4 Augustus. Bedankt voor uw begrip.

Aquafinesse waterbehandeling set 4 liter

119.00

Aquafinesse set 2 x 2 liter, nu tijdelijk met gratis chloordispenser en badeend

Artikelnummer: 2350325 Categorieën: ,

Beschrijving

De AquaFinesse Hottub waterbehandelingset bevat alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling.
Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon, helder en geurvrij water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw hottub zachter door de kalk uit de apparatuur van de hottub te verwijderen.

Elke set bevat:
2 x 2 literflessen AquaFinesse oplossing, 1 dispenser voor langzame afgifte, 1 pak ontsmettingstabletten (trichloor), 1 flexibele maatbeker en een gebruikershandleiding.
Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw spabad.

AquaFinesse en biofilm in uw spa / jacuzzi / whirlpool / hottub:

Zodra AquaFinesse aan het water wordt toegevoegd, begint deze de biofilm af te breken en zorgt ervoor dat het vuil loslaat van de van de oppervlakken in uw spabad. En zonder de biofilm beschermlaag, worden de bacteriën blootgesteld aan de ‘buitenwereld’ en zijn ze kwetsbaar. Het enige dat u nu hoeft te doen is de bacteriën vernietigen met een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel ( chloor ). Personen die het water ingaan nemen natuurlijk weer nieuwe bacteriën mee, maar de situatie is nu geheel anders. Omdat deze bacteriën zich niet langer kunnen vasthechten, vlokken ze door de gepatenteerde technologie van AquaFinesse binnen korte tijd samen en spoelen ze het filtersysteem in waar een kleine hoeveelheid ontsmettingsmiddel ze snel opruimt!

*Als de chloortabletten (trichloor) niet geschikt zijn voor uw spabad, dan kunnen wij ook AquaFinesse met chloorgranulaat (dichloor) en een maatlepel leveren in plaats van een dispenser voor langzame afgifte. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant van uw bad.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aquafinesse waterbehandeling set 4 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *