Bestellen en betalen

Droomt u van een luxe jacuzzi, zwemspa of ander weelderig bad in uw achtertuin, maar weet u niet waar te beginnen? Geen zorgen! Bij MaroZwembaden en Spa’s begeleiden we u van begin tot eind. Ons eenvoudige en transparante bestelproces leidt u van het showroombezoek, waar u de baden kunt bekijken en ervaren, tot aan de uiteindelijke installatie bij u thuis. Lees verder om te ontdekken hoe we uw droom realiseren met ons soepele bestelproces en de flexibele betaalmogelijkheden die we bieden.

Bestelproces

Ons bestelproces is ontworpen om u van begin tot eind te ondersteunen bij uw investering in een luxe bad. Bij MaroZwembaden en Spa’s begeleiden we u met professioneel advies, zodat u met vertrouwen geniet van uw nieuwe luxe bad.

Adviesgesprek en showroombezoek

Uw reis begint met een persoonlijk adviesgesprek met een van onze deskundige adviseurs. We nodigen u uit om onze showroom te bezoeken, waar u de verschillende jacuzzi’s, zwemspa’s en trainingszwembaden kunt bekijken én uitproberen. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen, behoeften en voorkeuren en helpen u bij het maken van een weloverwogen keuze.

Offerte op maat

Na uw showroombezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte, waarin alle details van uw gekozen product worden uitgelicht, inclusief het type bad, de accessoires en eventuele aanvullende diensten. Dit zorgt voor een helder overzicht van uw investering. Bovendien zijn de prijzen op onze website inclusief btw, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Plaats uw bestelling

Na het ontvangen van de offerte kunt u rustig de tijd nemen om uw keuze te overwegen. Als u er klaar voor bent, kunt u eenvoudig uw bestelling bevestigen door contact met ons op te nemen of opnieuw langs te komen in de showroom. Bij de bevestiging doet u een aanbetaling, wat het begin markeert van het voorbereiden van uw bad voor levering en installatie.

Bestelt u producten uit onze webshop, dan rekent u veilig en snel online af. Voeg de items toe aan uw winkelwagen en klik op “Bereken verzendkosten” om de kosten voor verzending te zien. Kies daarna voor bezorgen of afhalen en ga door naar afrekenen. Vul uw gegevens in en kies vervolgens uit de verschillende betaalmethodes iDEAL en Bancontact.

Levering en installatie

Onze professionele installatieteams zorgen voor een veilige en nauwkeurige installatie van uw luxe bad. We nemen contact met u op om een geschikte datum voor levering en installatie te plannen, waarbij we efficiënt werken en oog hebben voor detail. Uw terrein wordt netjes achtergelaten na de installatie. De afgesproken levertijden zijn indicatief, en hoewel we ernaar streven deze te halen, kunnen er geen rechten aan worden ontleend voor schadevergoeding of annulering bij een afwijking.

Betaalmethode

Bij MaroZwembaden en Spa’s begrijpen we dat uw aankoop een aanzienlijke investering is. Daarom bieden we diverse betaalmethodes. Van aanbetaling tot eindbetaling en flexibele opties, zorgen we ervoor dat het hele proces eenvoudig en soepel verloopt.

Aanbetaling

Bij het plaatsen van uw bestelling vragen we een aanbetaling, meestal een percentage van de totale prijs. Deze aanbetaling dient als bevestiging van uw aankoop en stelt ons in staat de voorbereiding of productie te starten. Het bedrag is een deelbetaling vooraf, waarmee de kosten gedekt worden voor een vlotte afhandeling van het bestel- en installatieproces.

Eindbetaling

De eindbetaling vindt plaats na de succesvolle installatie van uw bad. We bieden verschillende betalingsmogelijkheden. We brengen u graag op de hoogte van de opties in een persoonlijk gesprek.

Flexibele betalingsopties

We begrijpen dat de aanschaf van een luxe bad een aanzienlijke investering is. Daarom bieden we flexibele betalingsopties aan. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken en een plan te kiezen dat bij u past.

Uw aankoop annuleren?

Hoewel we hopen dat u tevreden bent met uw keuze, begrijpen we dat annulering soms onvermijdelijk is. In dit geval wordt minimaal 15% van de koopsom in rekening gebracht om de inkoop-, opslag-, transport- en verkoopkosten te dekken. Kosten die hoger zijn dan 15% van de koopsom worden alleen in rekening gebracht als wij deze kunnen aantonen.

Contact opnemen met MaroZwembaden & Spa’s

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op of raadpleeg onze algemene voorwaarden. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te voorzien van informatie over onze producten, bestelproces en betaalmethodes.