Wij zijn van 18 Juli tot en met 8 Augustus op vakantie. De webshop werkt weer vanaf 4 Augustus. Bedankt voor uw begrip.
Aanbieding!

Chloorgranulaat HTH 10 kg chloorschok

104.95

HTH chloorshock 10kg desinfecteert perfect het water van je spa of zwembad. Dit ongestabiliseerde chloor is zeer krachtig, werkt efficiënt en ook nog supersnel.

Het chloor, gemengd met water, doodt na toevoeging aan het zwembadwater direct de schadelijke bacteriën en verbrandt organisch materiaal.

HTH chloorshock 10kg verhoogt snel de chloorwaaarde van het water van je zwembad of spa.

Artikelnummer: 2350165 Categorie:

Beschrijving

HTH chloorshock / chloorgranulaat 10 kg

Chloorshock is snel oplossend chloor voor de desinfectie van het water in je zwembad, spa of jacuzzi. Zeer geschikt wanneer je het chloorniveau snel op peil wilt brengen. Het reageert direct met het water. Chloorshock wordt geleverd in poedervorm en wordt daarom ook granulaat genoemd.

Chloorgranulaat van HTH is van een goede kwaliteit. Het chloor is niet gestabiliseerd wat betekent dat de werking zeer snel en doeltreffend is.

Gebruiksaanwijzing HTH chloorshock

Meet altijd eerst de actuele chloor- en ph-waarde met een tester zodat je weet hoeveel chloor je moet toevoegen. Meng vervolgens de juiste hoeveelheid chloorgranulaat eerst in een emmer met warm water of zwembadwater voordat je het toevoegt aan het zwembad. Bekijk op de verpakking hoeveel je precies nodig hebt. Wanneer het chloorgranulaat goed is opgelost kun je het gelijkmatig verspreiden over het zwembad.

Veiligheidsvoorschrift HTH chloorshock

Gebruik chloorgranulaat nooit tegelijk met andere chemicaliën. Hierdoor kunnen chemische gassen vrijkomen. Voeg chloorgranulaat altijd toe aan het zwemwater en nooit andersom. Je kunt de verpakking omspoelen met zwemwater wanneer deze leeg is. Daarna kun je deze veilig weggooien. Bewaar zwembadchloor altijd op een koele en droge plek in een dichte verpakking. En misschien nog wel het allerbelangrijkste; gebruik nooit andere soorten chloor voor het desinfecteren van het zwembad. Lees altijd de veiligheidsvoorschriften op de verpakking.

Kenmerken HTH chloorshock :

    • Goedgekeurd chloor voor het gebruik in zwembaden
    • Wordt geleverd in poedervorm
    • Niet gestabiliseerd
    • Uitsluitend voor kalk-arm water

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chloorgranulaat HTH 10 kg chloorschok” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *