Aanbieding!

Chloorshock 55 % 10 kg Starline ( Aktie )

149.00

Beschrijving

Starline chloorshock / chloorgranulaat 10 kg

Chloorshock is snel oplossend chloor voor de desinfectie van het water in je zwembad, spa of jacuzzi. Zeer geschikt wanneer je het chloorniveau snel op peil wilt brengen. Het reageert direct met het water. Chloorshock wordt geleverd in poedervorm en wordt daarom ook granulaat genoemd.

Chloorgranulaat van Starline is van zeer hoge kwaliteit. Het chloor is gestabiliseerd wat betekent dat het minder snel vervliegt door invloed van de zon en het beter werkt door een langzamere afgifte.

Gebruiksaanwijzing Starline chloorshock

Meet altijd eerst de actuele chloor- en ph-waarde met een tester zodat je weet hoeveel chloor je moet toevoegen. Meng vervolgens de juiste hoeveelheid chloorgranulaat eerst in een emmer met warm water of zwembadwater voordat je het toevoegd aan het zwembad. Bekijk op de verpakking hoeveel je precies nodig hebt. Wanneer het chloorgranulaat goed is opgelost kun je het gelijkmatig verspreiden over het zwembad.

Veiligheidsvoorschrift Starline chloorshock

Gebruik chloorgranulaat nooit tegelijk met andere chemicaliën. Hierdoor kunnen chemische gassen vrijkomen. Voeg chloorgranulaat altijd toe aan het zwemwater en nooit andersom. Je kunt de verpakking omspoelen met zwemwater wanneer deze leeg is. Daarna kun je deze veilig weggooien. Bewaar zwembadchloor altijd op een koele en droge plek in een dichte verpakking. En misschien nog wel het allerbelangrijkste; gebruik nooit andere soorten chloor voor het desinfecteren van het zwembad. Lees altijd de veiligheidsvoorschriften op de verpakking.

Kenmerken Starline chloorshock

  • Gestabiliseerd chloor
  • Wordt geleverd in poedervorm
  • Goedgekeurd chloor voor het gebruik in zwembaden
  • Ook verkrijgbaar in een 1 en 5 kg verpakking

Werkzame stof: Natriumdichloorisocyaanuraat 100 % ( 55 % aktief chloor )

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chloorshock 55 % 10 kg Starline ( Aktie )” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *