Endless Pools Fastlane Pro zwemmachine

16,950.00

De sterkste zwemmachine verkrijgbaar – Zeer rustig water uitstroom, alsof u tegen de stroming van een rivier zwemt. Waterverplaatsing van 18 m3 per minuut, 1,08 miljoen liter per uur!

 

Artikelnummer: Fastlane Categorie:

Beschrijving

De sterkste zwemmachine verkrijgbaar – Zeer rustig water uitstroom, alsof u tegen de stroming van een rivier zwemt. Waterverplaatsing van 18 m3 per minuut, 1,08 miljoen liter per uur!

Niet te vergelijken met zwemmen in een traditionele Jetstream of zwemspa. – Eenvoudige installatie, ook door ons te verzorgen

Brede grill, waardoor u waterdruk over uw hele lichaam ervaart. Te bekijken en uit te testen in onze showroom in Lelystad.

Voordat u een zwemmachine aanschaft wilt u vast weten wat u koopt en of u er veel plezier aan gaat
beleven. Voldoet het product wel aan uw kritische verwachtingen? Onze tip is dan ook : GA TESTEN!

Wij verkopen deze Fastlane pro zwemmachines het meest aan mensen die ook soortgelijke zwemmachines van een ander merk getest hebben. Vanwege het hoge zwemcomfort, de unieke zwemervaring, en de prijs / kwaliteit verhouding, is dit het product wat u graag wilt. 

De Fastlane Pro zwemmachine is geschikt voor een nieuw te bouwen zwembad of een bestaand zwembad. De machine bestaat uit 2 delen, namelijk de hydraulische motor en daarnaast de
zwemmachine die aan de rand van het zwembad wordt bevestigt. De componenten worden verbonden door hydraulische slangen, waar biologisch afbreekbare olie doorheen wordt gepompt.
Door dit systeem hoeft er geen elektra in de buurt van het zwembad gemaakt te worden, wat de veiligheid verhoogt. De 5 PK motor drijft een propeller van 40 cm doorsnede aan.

 

Naamloos3.png

Fit@home Endless Pool

Wij installeren de Fastlane Pro graag voor u, maar bent u zelf handig of heeft u mensen in uw omgeving die handig zijn, dan is dit prima te doen. De Fastlane Pro zwemmachine is verkrijgbaar is platinum ( zilver metallic ) en Sapphire ( blauw metallic ). Voor de electrische aansluitingen neemt u graag contact met ons op.

Meerprijs voor een systeem wat door de zwembadwand gaat in plaats van eroverheen :

Wallmount kit Endless Pools Fastlane € 995,=

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Endless Pools Fastlane Pro zwemmachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *