Endless Pools HIGH Performance -verkocht-

42,750.00

Endless Pools Zwembad High Performance zwemmachine trainingsbad

Uitverkocht

Artikelnummer: EP-HIGH-PERF Categorie:

Beschrijving

Een origineel Endless Pool zwembad, helemaal nieuw, en uit voorraad leverbaar! Kenners en zwemmers weten dat Endless Pools zwembaden ongeevenaard zijn als het gaat om zwemcomfort, breedte en hoogte van de stroming, en de rustige maar krachtige stroming. Dit betreft een bijzonder exemplaar, namelijk de HIGH Performance uitvoering. Concreet betekent dit dat u tegen een zeer rustige maar sterke stroming in kunt zwemmen, en de intensiteit van de stroming traploos kunt regelen via een app of met een afstandbediening, tussen de 4:00 minuten en 1:00 minuut per 100 meter. Perfect voor triatleten / triatlon en wedstrijdzwemmers. Komt u bij interesse gerust eerst proef zwemmen, en overtuig uzelf van de kwaliteit. 

Door annulering is dit tegenstroom zwembad vrij gekomen, en dus direct leverbaar.

Prijs opbouw :

Het bad heeft de binnenmaat 213 x 426 x 122 cm
Buitenmaat is aan de bovenkant 250 x 462 x 122 cm
Ingraven behoort tot de mogelijkheden
High Performance uitvoering ( max 1:00 minuut per 100 meter )
Compleet binnenwerk, met kanalen voor perfecte waterterugvoer.
Hoekinstap 
3 fase uitvoering pomp
Ondervilt
Verwarming electrisch
Circulatiepomp
Extra filter
Afdekking isolatiedeken ( geschikt voor binnen opstelling )
Opwikkelsysteem RVS steunpoten
Randafwerking Endless Pools
Tempo display digitaal
Fit @ home app Endless Pool 
Endless Pool schuine onderwater spiegel
Startpakket
Isolatieplaat 6 cm dikte 

Optioneel:

Montage en transport door MaroZwembaden en Spa’s ( vanaf Augustus, in overleg ) 
Automatische chloor / pH regeling ( Euro 1.895,=)

Vraag naar de electrische vereisten ( o.a. ) krachtstroom. 

 

Een Endless Pools Elite, het zwembad met de sterkste stroming verkrijgbaar.

Endless Pools maakt al 35 jaar intelligente zwembaden. Dwz een klein zwembad, met een zeer rustige , stille maar sterke stroming. Als een soort loopband, maar dan om in te zwemmen. Je zwemt dus eigenlijk op een plek. Deze baden zijn er in verschillende uitvoeringen. Dit model betreft de HIGH Performance, een zwembad waar de allerbeste in kunnen trainen. Op topsnelheid kun je namelijk 1:00 minuut per 100 meter zwemmen. Dan behoor je bij de Nederlandse top. Maar je kunt natuurlijk ook rustiger zwemmen. Het mooie van dit zwembad is dat je de intensiteit ( snelheid ) en de tijd dat je die intensiteit wilt zwemmen, zelf kunt bepalen dmv een app. Dus ben je een fanatieke zwemmer/zwemster of triatleet, wil je thuis kunnen zwemmen, of ben je zwem- of triatlon trainer, dan is dit je kans. ( het bad voldoet niet aan de WHVBZ. maar is wel aan te passen ).

De Endless Pool biedt trainers een unieke en ongeëvenaarde mogelijkheid om elk element van hun zwemslag te analyseren, terwijl zowel de trainer als de atleet onmiddellijk realtime feedback krijgen via meerdere aanpasbare camera’s en spiegels.

De Endless Pool HIGH Performance maakt gebruik van een motor van 7,5 PK en haalt een snelheid van 1:00 minuut per 100 meter. Bovendien biedt hij de snelste, vloeiendste zwemstroming van alle zwemmachines op de markt. Met een standaard zwemzone van 2,13 x 4,26 x 1,22 m (aangepaste groottes en dieptes verkrijgbaar) en twee op maat gemaakte propellers aangedreven door een enkele afstandsbediening of app, daagt de Endless Pool zelfs de beste zwemmers uit.

Neem svp bij serieuze interesse contact met ons op.