Waarom Endless Pools?

Echt zwemmen, schoolslag of borst/rugcrawl, wanneer u wilt, passend in uw agenda, op uw tempo. Niet meer naar het regionale zwembad, hopend op een beetje ruimte in de baan. Gewoon bij u thuis, uw eigen compacte zwembad, waar u tegen een brede en diepe stroming in kunt zwemmen. De stroming is gehele traploos instelbaar op uw snelheid, slag of vermogen.

Een Endless Pool is eenvoudig te installeren, makkelijk in het onderhoud, en met weinig kosten te bezitten. Meestal plaatsen wij ze binnen zodat u het hele jaar door in alle seizoenen kunt zwemmen, buiten kan ook. Het grote voordeel van het kleine oppervlak van het zwembad is dat het bad weinig middelen en energie nodig heeft ten opzichte van grote zwembaden. Het is het perfecte zwembad voor het Nederlandese klimaat.

MaroZwembaden en Spa’s is sinds 2016 importeur en geregistreerd dealer voor Nederland, en wij kunnen de montage voor u verzorgen. Reeds meerdere malen in Aston ( Philadelphia  ) bij de fabrikant geweest en trainingen gevolgd.

Wij dagen u uit om een van de Endless Pool producten vrijblijvend uit te komen proberen in onze showroom. Van onze klanten die ook bij andere aanbieders gaan zwemmen, horen wij dat de Endless Pools original tegenstroom zwembaden veruit de meest rustige stroming creëert, en dus het meest aangenaam is om in te zwemmen. Dat komt o.a. door de propellor(s) en de grote grill waar het water uitkomt. U voelt de stroming over uw hele lijf, en niet alleen uw gezicht en schouders. Wij stimuleren het dan ook om ook bij andere aanbieders te gaan zwemmen, omdat we zeker weten dat u bij ons de beste prijs – kwaliteitsverhouding vindt.  U zorgt voor zwemkleding. U ervaart hoe het is om eindeloos tegen de stroming in te zwemmen, op een manier die ongeëvenaard is. De stroming is in te stellen naar elk niveau, van rustige schoolslag 3 tot 4 minuten per 100 meter naar een zeer sportieve borstcrawl tot onder de minuut per 100 meter !

Nieuw : De Endless Pool Fit@home app.

Hiemee creëert u uw eigen intelligente zwembad. Via smartphone of tablet stelt u uw eigen training in, tijd en snelheid. Geheel naar eigen behoeft maakt u meerdere trainingen. Duurtraining en interval wisselt u eenvoudig met elkaar af .Vervolgens hoeft u alleen maar te zwemmen. Is ook te combineren met de Endless Pool onderwater loopband ( treadmill ).

Wilt u graag fit worden of fit blijven ? De Endless pools kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, nemen meestal maar ± 11 m² ruimte in, en kunnen – mits goed gebouwd – het gehele jaar gebruikt worden. Een overkapping voor een buiten Endless Pool behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten van de mogelijkheden van een Endless Pool bij u thuis ?

MaroZwembaden en Spa’s Lelystad 085 – 022 10 12

Email : info@marozwembaden.nl 

Endless Pool adviseur Jelle Roes  06 – 23 45 96 99

Download hier de internationale garantievoorwaarden Endless Pools