Wij zijn van 18 Juli tot en met 8 Augustus op vakantie. De webshop werkt weer vanaf 4 Augustus. Bedankt voor uw begrip.
Aanbieding!

Freshwater Salt system cartridge 3 stuks

345.00

Artikelnummer: 2070868 Categorie:

Beschrijving

WEGENS MAGAZIJN OPRUIMING 

 

ERVAAR HET BEST MOGELIJKE SPA – WATER :

Dit gebruiksvriendelijke zoutwatersysteem is beschikbaar voor alle HotSpring spa’s vanaf 2019 van de Highlife® Collection en Limelight® Collection, en maakt het eenvoudig voor u om het badwater een jaar lang schoon te houden. *

Met slechts een beetje zout in uw spa-water, genereert het Freswater Salt system automatisch chloor, zodat u minder tijd kwijt bent aan het meten en toevoegen van chemicaliën. Dit unieke systeem maakt het bezitten van een jacuzzi gemakkelijker dan ooit , u bent af van het giswerk en gedoe met wateronderhoud.

  • Meer natuurlijk voelend water zonder jeukende, droge huid of ogen
  • Minder chemicaliën toevoegen en geen agressieve geuren
  • Eenvoudige waterverzorging betekent meer tijd om te genieten van uw spa
  • Waterbesparing , door het altijd schone water hoeft u het nog maar 1 x per jaar te vervangen *

 

Een van de meest voorkomende bezwaren voor het hebben van een jacuzzi is het wateronderhoud.

Bekijk deze video om te ontdekken hoe het FreshWater Salt System ervoor zorgt dat u meer tijd kunt doorbrengen met ontspannen in uw hot tub en dat u er bijna geen tijd aan hoeft te besteden.

Het exclusieve FreshWater-zoutsysteem is een optie voor alle spa-modellen van de Highlife® Collection en Limelight® Collection vanaf 2019.

HOE HET WERKT :

Unieke, gepatenteerde technologie maakt FreshWater Salt System het beste zoutwatersysteem voor bubbelbaden. De titaniumcartridge maakt chloor uit zout om het spawater te reinigen. Gebruik het bedieningspaneel om het systeemniveau in te stellen dat nodig is om het water te reinigen op basis van uw verbruiksbehoeften. Het bedieningspaneel vraagt ​​u om het water elke 10 dagen te controleren met een teststrip en het systeem aan te passen indien nodig. Het geeft ook aan wanneer het systeem aandacht nodig heeft en instrueert u welke stappen u moet nemen. Het is zo makkelijk. De wegwerpcartridge heeft nooit onderhoud nodig en duurt minimaal vier maanden. Met slechts drie verwisselingen van patronen, blijft het water een heel jaar lang vers, waardoor u het beste spa-water mogelijk krijgt. Met minder toevoegingen en minder chemicaliën blijft het spawater langer schoner.

 

FreshWater Salt System bespaart op onderhoudstijd, bespaart water en bespaart geld. De wegwerpbare en onderhoudsvrije titaniumcartridge, weggestopt in de spa, is eenvoudig te vervangen in slechts een paar seconden, zonder gereedschap. Eén 3-pack FreshWater Salt System-titaniumcartridges geeft u een jaar lang waterbehandelingen. *

* Veel factoren beïnvloeden de levensduur van het spawater, zoals badwaterbelasting en waterchemie. Wanneer deze factoren verantwoord worden bijgehouden en de spa goed wordt onderhouden, houdt het FreshWater Salt System het water een jaar schoon en helder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Freshwater Salt system cartridge 3 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *