De Hotspot-collectie

Omdat u er klaar voor bent…
… om achterover te leunen en te ontspannen terwijl de spanning uit uw spieren verdwijnt dankzij een warmwatermassage.
… om te genieten van frisse lucht en buiten tijd door te brengen.
… om bij te praten met de mensen die u het meest dierbaar zijn, zonder de afleidingen van het dagelijkse leven.

Terwijl er soms geen einde lijkt te komen aan de eisen van het dagelijks leven, weet u ook dat het belangrijk is om nu en dan eens stil te staan en wat tijd voor uzelf te nemen.

Download de brochure

Waarom HotSpring Hotspot?

Een Hot Spot®-spa is de perfecte mix van betaalbaarheid en kwaliteit. Deze spa is gebouwd door de fabrikant van Hot Spring® Spas, het meest verkochte spa-merk ter wereld en al bijna vier decennia lang de marktleider. Hot Spot- spa’s zijn ontworpen om u dezelfde uitstekende klantenervaring te bieden waarvoor Hot Spring bekend staat – tegen een scherpe prijs.

Door te kiezen voor Hot Spot krijgt u een betrouwbare, kwaliteitsvolle spa met speciale eigenschappen waarvan u nog jaren zult kunnen genieten. Wij begrijpen wat u nodig hebt in een spa omdat wij zelf spaliefhebbers zijn. Wij weten maar al te goed hoe dagelijks tijd doorbrengen in een spa uw geest, lichaam en ziel kan verjongen.Vakmanschap en langdurige betrouwbaarheid in combinatie met dagelijks plezier – tegen een fantastische prijs. Dat is de definitie van “waar voor uw geld”. Dat is Hot Spot.

De ervaring

Hulp nodig? We staan voor je klaar!

Bel ons nu voor meer info