Wij zijn van 18 Juli tot en met 8 Augustus op vakantie. De webshop werkt weer vanaf 4 Augustus. Bedankt voor uw begrip.
Aanbieding!

HotSpring Spa Cover Summit -Grandee-Landmark Ash 254x231cm (tot 2014)

695.00

Artikelnummer: 36367 Categorie:

Beschrijving

Afmetingen 254 x 231 cm, kleur Ash ( lichtgrijs ).

Standaard van links naar rechts, of van rechts naar links, als u voor de HotSpring staat met uw gezicht naar de cover. Wilt u van voor naar achter ( F/B )? Dat kan ! Bel ons op 085-0221012.

Originele HotSpring Spa Cover voor een Summit / Vista / Grandee Spa. Kleur lichtgrijs.

De covers worden i.v.m. hun omvang niet gratis verstuurd. Afhalen gratis. Afleverkosten NL € 90,=.Versturen naar België € 140,=  ( krijgt u apart gefactureerd ).

Spa Covers

Elke HotSpring® spa is geïsoleerd met meervoudige isolatielagen met een hoge densiteit en polyurethaanschuim met een gesloten celstructuur om u een maximaal energiebesparend en geluidloos gebruik te garanderen. Bovendien is elke HotSpring® spa standaard voorzien van een luxe geïsoleerde cover, vervaardigd uit het meest duurzame en watervaste vinyl, dat uw spa volledig omsluit en zo de temperatuur behoudt. Ons uniek technisch ontwerp met verwarmde luchtinductie haalt verwarmde lucht uit het motorcompartiment en spuit die via de jets terug in de spa. Dit in tegenstelling tot andere massagebaden, waar koude lucht blijft circuleren tijdens het gebruik.

Duurzaam Design

Vierentwintig interne drukpunten worden binnen iedere HotSpring® spa cover verstevigd. Daarnaast verzekert een aluminium versteviging een maximum aan kracht met een minimum aan gewicht om het middelpunt van de cover te ondersteunen. Vier lagen dubbelgenaaide vinyl voegen hier nog eens kracht en duurzaamheid aan toe. Hierbovenop zijn de extra stevige hendels voorzien van een versteviging bestaande uit vijf lagen om een duurzaam gebruik te garanderen. Iedere HotSpring® cover is voorzien van exclusieve hendels om stevigheid te garanderen en om de installatie van de HotSpring® cover systemen te vergemakkelijken.

Aantrekkelijke uitstraling

Alleen de pracht van een HotSpring® cover kan uw HotSpring® omkasting net dat tikkeltje meer geven. De cover zorgt voor een uitstekende omsluiting en is gemaakt van hoogkwalitatief vinyl die de normen inzake UV en chloorresistentie voorbijstreeft.

Erkende veiligheid

Verstevigde en aanpasbare strips helpen u om uw spa op een veilige manier te vergrendelen en zijn voorzien van kindersloten, welke afgesloten kunnen worden aan de hand van een sleutel. Iedere HotSpring® cover is UL geclassificeerd en in overeenstemming met de ASTM veiligheidsvoorschriften.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HotSpring Spa Cover Summit -Grandee-Landmark Ash 254x231cm (tot 2014)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *