Jacuzzi kopen

Een jacuzzi is een heerlijke manier om volledig te ontspannen. Bij MaroZwembaden en Spa’s vindt u een enorm aanbod met verschillende MasterSpas® jacuzzi’s. Of u er nu een zoekt voor 3 of 8 personen, we hebben er altijd wel een die voldoet aan al uw wensen. Een jacuzzi kopen? We geven u graag advies op maat. Bekijk ons volledige assortiment of kom langs in onze showroom. We nodigen u graag uit om de jacuzzi’s te komen proberen!

 • Snel geleverd
 • Amerikaanse topkwaliteit
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Jacuzzi’s voor 3 tot 8 personen

Klik hier om te lezen waarom MasterSpas de beste Amerikaanse jacuzzi is !

 

Jacuzzi kopen voor binnen én buiten

We bieden vijf verschillende lijnen aan van de MasterSpas® jacuzzi collectie. Elke lijn bestaat uit verschillende typen en soorten jaccuzi’s. Bekijk ze hieronder. Neem contact met ons op voor meer informatie, advies of het opstellen van een vrijblijvende offerte.

Getaway jacuzzi’s

vanaf € 6.795,=

ES buitenspa jacuzzi’s

vanaf € 10.995,=

Clarity spabaden jacuzzi’s

vanaf € 10.395,=

Twillight series jacuzzi’s

vanaf € 12.995,=

 

 

Michael Phelps jacuzzi’s

vanaf € 20.295,=

Jacuzzi kopen? Bekijk onze complete collectie

 • DIRECT LEVERBAAR!Ms5

  MasterSpas® Getaway jacuzzi San Miguel

  6,995.00
 • DIRECT LEVERBAAR!Ocho Rios Cs

  MasterSpas® Getaway Ocho Rios CS – 221x188x87 cm

  8,195.00
 • Aanbieding! DIRECT LEVERBAAR!Ms2

  MasterSpas® Getaway Bar Harbor LE – 221x221x89 cm DEMO

  6,235.00
 • DIRECT LEVERBAAR!Masterspas ES 632

  MasterSpas® jacuzzi ES-632 – 199x199x86cm

  10,495.00
 • DIRECT LEVERBAAR!MasterSpas ES-740

  MasterSpas® ES-740 – 214x214x92 cm

  11,195.00
 • DIRECT LEVERBAAR!Masterspas ES-748

  MasterSpas® ES-748 – 214x214x92 cm

  13,495.00
 • DIRECT LEVERBAAR!Precision 67 MasterSpas

  MasterSpas® Clarity Precision 67 – 214x178x87 cm

  10,395.00
 • Masterspas Balance 7

  MasterSpas® Clarity Balance 7 – 214x214x92 cm

  11,895.00
 • DIRECT LEVERBAAR!Ms7

  MasterSpas® Clarity Precision 7 – 214x214x92 cm

  11,895.00
 • DIRECT LEVERBAAR!Ms6

  MasterSpas® Clarity Balance 8 – 239x239x92 cm

  13,295.00
 • DIRECT LEVERBAAR!Precision 8

  MasterSpas® Clarity Precision 8 – 239x239x92 cm

  13,295.00
 • DIRECT LEVERBAAR!Masterspas Balance9

  MasterSpas® Clarity Balance 9 – 275x239x97 cm

  15,495.00
 • Ts 6725

  MasterSpas® Twilight Series 67.25 – 214x178x87 cm

  15,195.00
 • Ts 72

  MasterSpas® Twilight Series 7.2 – 214x214x97 cm

  16,395.00
 • MasterSpas TS 7.25

  MasterSpas® Twilight Series 7.25 – 214x214x97 cm

  16,395.00
 • Ts 82

  MasterSpas® Twilight Series 8.2 – 239x239x97 cm

  17,695.00
 • MasterSpas Lsx 700

  MasterSpas® LSX 700 – 214x214x97 cm

  20,295.00
 • Masterspas LSX 800

  MasterSpas® LSX 800 – 239x239x97 cm

  21,895.00
 • MasterSpas LSX 900

  MasterSpas® LSX 900 – 275x239x97 cm

  23,295.00

Over de MasterSpas® jacuzzi’s

Het Amerikaanse bedrijf MasterSpas® is gevestigd in Fort Wayne, Indiana. Ze ontwikkelen daar onder andere ultramoderne jacuzzi’s en zwemspa’s. Bovendien zijn ze de grootste fabrikant in deze branche. Dankzij jarenlange ervaring en opgebouwde expertise, ervaart u de pure luxe van een jacuzzi, gewoon bij u thuis! MaroZwembaden en Spa’s levert al sinds 1996 Amerikaanse jacuzzi’s in Nederland. U kunt bij ons terecht voor:

 • Advies
 • Plaatsing
 • Reparaties
 • Onderhoudswerkzaamheden

Jacuzzi kopen? Dit zijn de voordelen

Een MasterSpas® spa is uw persoonlijke toevluchtsoord. Een bron van inspiratie waar u op elk moment van de dag van mag genieten en die u helpt om het beste uit uzelf te halen. Maak wat tijd vrij om aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is. Met een MasterSpas® jacuzzi bij u thuis geniet u van de herstellende voordelen van hydrotherapie wanneer u maar wilt. Als dagelijks ritueel wordt uw spa de basis van een wellness leefstijl, waarbij u zich fysiek, mentaal en emotioneel beter zult voelen. Bekijk de voordelen van een MasterSpas® jacuzzi hieronder of neem contact met ons op.

Verlichting van pijnklachten

Het exclusieve Master Force™ biomagnetische therapiesysteem leveren we standaard op bijna alle jacuzzi’s en zwemspas. Dit systeem is speciaal ontworpen om pijn te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren, zwelling te verminderen en stijfheid te verlichten. Tegenwoordig gebruiken steeds meer artsen en fysiotherapeuten magnetische therapie voor de behandeling van rugklachten, artritis en sportblessures.

Bijna 70% van alle professionele atleten gebruikt regelmatig magnetische therapie voor pijnverlichting en prestatieverbetering. Het Master Force Bio-Magnetic Therapy System past magnetische therapie toe op drukpunten in de nek en rug met de strategische plaatsing van krachtige magneten achter de StressRelief Neck and Shoulder Seat™.

Velichtingspunten lichaam
Master Force™ biomagnetische therapiesysteem

Een beter zelfbewustzijn

Warm water, drijfvermogen en de massagejets zorgen voor een uniek gevoel van persoonlijk welzijn. Het is een speciale plek voor u, waar de sleur van het dagelijkse leven even tot stilstand komt. Het bereidt u voor op de komende dag, helpt u te ontspannen en ‘s nachts beter te slapen. Hier ontdekt u het beste in uzelf.

Samen zijn met uw dierbaren

Door samen tijd door te brengen in een spa ontstaat er een hechtere band dankzij de diepgaande gesprekken. Hier heeft u de mogelijkheid om uzelf open te stellen en uw relaties te versterken. De voordelen van een spa reiken veel verder dan gewoon wat tijd doorbrengen in het water — het vult uw leven immers met onvergetelijke momenten die u beleeft met de mensen die u dierbaar zijn.

Geniet van de natuur in een buiten jacuzzi

In uw MasterSpas® jacuzzi komt u buiten tot rust en geniet u van de natuur, iets wat soms ontbreekt in de dagelijkse routine. Maak opnieuw kennis met een zomerse sterrennacht, een volle maan of het vallen van de bladeren in de herfst. Door buiten tijd door te brengen in het water van uw verwarmde jacuzzi, verandert uw kijk op de wereld. U beseft wat echt belangrijk is en ontdekt opnieuw de schoonheid die altijd al gewoon voor het grijpen lag.

Unieke kenmerken van onze jacuzzi’s

Er zijn genoeg voordelen te benoemen van de MasterSpas® jacuzzi’s. De baden staan bekend om de innovatieve technologieën en unieke snufjes. Dit alles om het leven voor u een stukje makkelijker te maken.

Energiezuinigheid jacuzzi

Laag energieverbruik met een geïsoleerde jacuzzi

De kosten voor elektra zijn de afgelopen tijd enorm toegenomen. Mocht u zich aan het oriënteren zijn voor een jacuzzi, dan is het des te belangrijker dat u de keuze maakt voor een goed geïsoleerd bad met cover. U vindt deze ruimschoots in ons assortiment.

In de afgelopen 20 jaar heeft MasterSpas® een reputatie opgebouwd voor innovatie die verder gaat dan alleen producten en functies. Elke jacuzzi is speciaal ontworpen om verbeterde therapie te leveren door middel van slimme, innovatieve ontwerpfuncties. Bovendien zijn er nog de Master Crafted-voordelen. Deze omvatten een geavanceerd isolatie-, filtratie- en verwarmingssysteem, samen met de extra stappen die we nemen om ervoor te zorgen dat onze spa’s gemakkelijk te onderhouden zijn en uitstekende prestaties leveren, nu én in de komende jaren.

Mast3rPur waterbeheerssysteem

Met het Mast3rPur™-waterbeheersysteem geniet u elke keer van vers, schoon water waar u minder werk aan heeft in vergelijking met andere merken. Het geavanceerde systeem maakt gebruik van drie sanitaire methoden:

 • Ozon
 • UV-C-licht
 • Combinatie van mineralen via de EcoPur® Charge-filtratie

De combinatie van deze drie natuurlijke ontsmettingsmiddelen ondersteunt de algehele waterkwaliteit en vermindert de hoeveelheid chemicaliën die nodig zijn om een ​​optimale waterbalans te behouden. Door het Advanced Oxidation Process (AOP) ontdoet Mast3Pur water snel van verontreinigingen, chlooramines en micro-organismen.

Mast3rPur werkt samen met het QuietFlo Water Care System™. De 24-uurs circulatiepomp blijft het water filteren en reinigen, zelfs als de jacuzzi niet in gebruik is. De QuietFlo circulatiepomp filtert een jacuzzi van 214 x 214 cm elke 11 minuten volledig. De drie elementen gecombineerd met de continue circulatie zorgen voor schoner water met minder chemicaliën, zodat uw spa klaar is als u dat bent.

 

EcoPur waterzuiveringssysteem

Het EcoPur Charge-waterzuiverings- en filtratiesysteem voor jacuzzi’s is de nieuwste vooruitgang van MasterSpas® op het gebied van schoonwatertechnologie. Dit revolutionaire spafilter is ontworpen om alleen of in combinatie te werken met zowel het Mast3rPur™- als het QuietFlo™-systeem.

Het EcoPur Charge-spafilter bootst de manier na waarop de natuur koper en zink gebruikt om water te zuiveren en vuil, bacteriën en algen te verwijderen. Het innovatieve filterontwerp bouwt voort op eerdere MasterSpas® hot tub-filters en maakt gebruik van het filtratieweefsel van MasterSpas®. Zo blijft uw bad langer schoon.

Waar u op moet letten bij de aanschaf van een jacuzzi

Er zijn een aantal criteria waar een goede jacuzzi aan moet voldoen, zoals het hebben van een onafhankelijk energietestrapport en een nette afwerking. Het is belangrijk dat u bij het kopen van een jacuzzi kijkt naar de afwerking en dikte van de kuip. Is deze mooi glad, stevig, zonder oneffenheden en ribbels? Dat is een mooie basis voor een jacuzzi.

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze

U hoeft gelukkig geen verstand te hebben van jacuzzi’s om te zien dat er bij onze baden veel aandacht is besteed aan de afwerking en het design van de lounger, zitplaatsen, jets en overige componenten. Bij MaroZwembaden en Spa’s vindt u alleen jacuzzi’s die voldoen aan alle door de Amerikaanse overheid gestelde eisen. Dat zijn de strengste eisen die er zijn. Zo zien ze er niet alleen luxe uit, maar zijn de jacuzzi’s ook energiezuinig en bieden ze verschillende massagestanden. Bekijk ons complete aanbod bovenaan deze pagina. Of kom langs in onze showroom om de baden zelf uit te proberen!

Wat maakt MasterSpas® zo’n goed merk?

Al meer dan 25 jaar staat MasterSpas® bekend als toonaangevend Amerikaans merk. Uniek is dat alle modellen ook daadwerkelijk in de USA geproduceerd worden: het land waar de jacuzzi is uitgevonden! We zijn ervan overtuigd dat de MasterSpas® producten uw leven verbeteren. Ons doel is om u een kwaliteitsjacuzzi te leveren waar u voor lange tijd plezier aan beleeft.

De gebruikskosten blijven laag dankzij de energiezuinige eigenschappen van de professionele massages en innovaties. In een MasterSpas® jacuzzi ontspant en geniet u op ieder moment van de dag.

Veelgestelde vragen over jacuzzi’s

Wilt u een jacuzzi kopen, maar heeft u nog wel een aantal vragen? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder of neem contact met ons op als uw vraag hier niet tussen staat.

Hoe maak ik de filters van een jacuzzi schoon?

Heeft u een jacuzzi met een Mast3rPur systeem? Dan wordt hij elke 11 minuten volledig gefilterd. De filters van uw jacuzzi maakt u gemakkelijk schoon met een emmer warm water en granulaat of speciaal filterschoonmaakmiddel. Laat de filter ongeveer een uur weken en spoel hem goed af. Daarna is hij weer klaar voor gebruik.

Hoeveel stroom verbruikt een jacuzzi?

Als uw bad goed is geïsoleerd, gaat er minder warmte verloren en verbruikt u minder stroom. In combinatie met een goed afsluitende en isolerende cover al helemaal. Online zijn er veel baden te koop die niet of minder goed geïsoleerd zijn, dit zijn vaak baden die in Azië zijn gemaakt. U bespaart dan wellicht op de aankoopprijs, maar u bent na een aantal jaren al veel duurder uit. Laat u hierover informeren bij ons in de showroom of neem online contact met ons op.

Waar kan ik een buitenjacuzzi kopen?

Bij MaroZwembaden en Spa’s kunt u een jacuzzi kopen voor buiten. Ons ruime assortiment biedt genoeg mogelijkheden en we komen hem graag voor u installeren. Wilt u een jacuzzi kopen voor binnen? Ook dat is bij ons mogelijk.

Tweedehands jacuzzi kopen

Heeft u interesse in het kopen van een jacuzzi, maar wilt u hier niet de nieuwprijs voor betalen? Kijk dan eens bij onze gebruikte jacuzzi’s. Daar vindt u een compleet aanbod van tweedehands jacuzzi’s voor een mooie prijs. U profiteert van dezelfde kwaliteit als een nieuwe, omdat we het bad geheel werkend opleveren.

Interesse in een van onze producten?

Wilt u een jacuzzi kopen, maar heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact met ons op via 085 – 022 1012 of via info@marozwembaden.nl. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Laat ons weten in welk model u interesse heeft of vraag om advies van onze experts. U bent ook welkom in onze showroom, deze vindt u aan de Wigstraat 22 in Lelystad. Maak voor uw bezoek een afspraak, zodat we weten van uw komst en tijd voor u vrij kunnen maken.