ES Series

Masterspa’s Jaccuzi’s > ES Series

MaroZwembaden en Spa’s is er trots op de producten van een van de grootste Amerikaanse merken te mogen importeren en rechtstreeks aan u te mogen leveren. U krijgt hiermee de gewenste superieure Amerikaanse kwaliteit, tegen de best mogelijke prijs! Omdat wij zelf rechtstreeks importeren scheelt dat al flink in prijs met vergelijkbare Amerikaanse merken ! Kom langs en we zullen u aantonen waarom een keuze voor MasterSpas de beste keuze voor u is.

Over ES Series

MasterSpas® is gevestigd in Fort Wayne, Indiana, USA Usa. Ze opereren vanuit een ultramoderne campus van 36 hectare en zijn de grootste fabrikant van zwemspa’s ter wereld en de grootste fabrikant van spa’s en hottubs die 100% in de USA gemaakt worden. Het managementteam heeft meer dan 200 jaar succes op het gebied van spa-fabricage en een van de sterkste trackrecords in de branche.

Drie modellen

De ES ( European Series ) lijn bestaat uit drie verschillende modellen. Bekijk de brochures of plan een afspraak in om langs te komen in onze showroom! 

Dit zijn interessante modellen voor iedereen, namelijk prijsvriendelijk, maar toch goed uitgerust met een circulatiepomp ( dus 24 uur per dag een stil bad ) en volschuim voor de beste isolatie. Massage jets zijn volop aanwezig. Goede garantie voorwaarden completeren deze Amerikaanse jacuzzi. Kom gerust eens kijken, of beter > maak een afspraak om hem te proberen !

 

Es 632
ES 632 Jacuzzi
32 Jets 199 x 199 x 86 cm
Geschikt voor 5 personen
Download Brochure

Prijsinformatie

Es 740
ES 740 Jacuzzi
40 Jets 214 x 214 x 92 cm
Geschikt voor 6 personen
Download Brochure

Prijsinformatie

Masterspas ES-748
ES 748 Jacuzzi
48 Jets 214 x 214 x 92 cm
Geschikt voor 6 personen
Download Brochure

Prijsinformatie

De ervaring