Jacuzzi inruilen

Heeft u thuis al jarenlang een jacuzzi staan, maar toont het bubbelbad sinds kort gebreken of is het zelfs lek? Dan is uw eerste gedachte waarschijnlijk om het bad te laten repareren. Maar heeft u te horen gekregen dat de reparatiekosten hoger uitvallen dan gedacht? Of bevalt de look van de jacuzzi u simpelweg niet meer? In beide gevallen begrijpen we dat u liever een nieuwe wilt aanschaffen, natuurlijk voor de beste kwaliteit. Hoe? Door uw oude jacuzzi in te ruilen!

Uw oude jacuzzi is geld waard

Heeft u al een jacuzzi, maar is deze aan vervanging toe? Dan kunt u uw oude jacuzzi inruilen bij MaroZwembaden en Spa’s. Dankzij ons inruilprogramma bent u meteen van de problemen af van uw oude model en ruilt u deze in voor een gloednieuwe. De andere belangrijke voordelen zijn:

 • Een nieuwe fabrieksgarantie van 2 tot 10 jaar
 • Altijd het hoogste bod voor uw oude jacuzzi
 • Op soepele wijze uw spa inruilen
 • Professionele plaatsing
 • U kunt weer 15-20 jaar vooruit

Hoe het inruilprogramma precies werkt, leggen we u hier graag uit. Neem bij vragen of voor meer informatie contact met ons op.

Hoe kan ik mijn jacuzzi inruilen?

Een jacuzzi of spa inruilen is eenvoudig online te regelen. In het korte stappenplan hieronder leggen we u graag uit hoe u dit doet. Liever mondeling de mogelijkheden bespreken? Kom dan gerust langs bij onze showroom in Lelystad. We maken daar meteen een aanbieding voor u.

 1. Selecteer op onze website alvast een nieuwe jacuzzi waar uw interesse naar uitgaat.
 2. Maak foto’s van uw huidige bubbelbad en omschrijf de gebreken.
 3. Verzamel de foto’s en stuur ze naar info@marozwembaden.nl. Benoem in uw e-mail wat er mis/kapot is. Werkt alles naar behoren? Dan kunt u dat in de e-mail zetten. Ook willen we graag weten wat de huidige stroomvoorziening is en hoe uw huidige bad uit uw tuin kan. Daarnaast horen we graag naar welke nieuwe jacuzzi in ons assortiment uw interesse uitgaat.

Zodra we uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen, maken we een mooie aanbieding voor u en nemen we contact met u op.

ingeruilde bubbelbaden op elkaar gestapeld
vrachtwagen met ingeruilde jacuzzi's

Welke spa’s ruilen we in?

Bij ons kunt u jacuzzi’s inruilen van verschillende soorten merken en bedrijven. We garanderen dat u bij de inruil er altijd op vooruitgaat én dat we u de hoogste prijs bieden voor uw huidige spa. Dit zijn de soorten spa’s die we voor u kunnen inruilen:

 • Bubbelkoning
 • Caldera Spas
 • Fonteyn Spas
 • HotSpring Spa
 • Jacuzzi
 • Master Spas
 • Passion Spas
 • SilverSpa
 • Sundance
 • Sunspa Benelux
 • Wellis

Mocht u een merk spa hebben dat hier niet tussen staat, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

verschillende ingeruilde spa's en jacuzzi's

Voordelen van het inruilen van uw jacuzzi

 • Ontvang korting op de aanschaf van een nieuwe jacuzzi: als u uw huidige jacuzzi bij ons inruilt, bespaart u op de reparatiekosten. Bovendien hoeft u bij het inruilen nooit de volledige nieuwprijs te betalen voor een nieuwe jacuzzi. Hoe hoog uw korting is, hangt af van het merk en de staat van uw oude jacuzzi.
 • Gemakkelijk: het inruilen van uw jacuzzi is een eenvoudig proces. We halen uw oude jacuzzi op en verzorgen de overgang naar uw nieuwe model op professionele wijze.
 • Fabrieksgarantie van 2 tot 10 jaar: ruilt u uw oude jacuzzi bij ons in voor een nieuwe? Dan ontvangt u een nieuwe fabrieksgarantie van minimaal 2 jaar tot maximaal 10 jaar.

Kies uw nieuwe jacuzzi uit bij MaroZwembaden en Spa’s

We zijn er trots op om een uitgebreide selectie van hoogwaardige jacuzzi’s aan te bieden. Al deze verschillende type baden zijn ontworpen om u te helpen ontspannen en genieten. Neem afscheid van uw oude spa en kies een nieuwe uit ons assortiment.

MaroZwembaden en Spa’s is al sinds 1996 actief in de verkoop, service en het onderhoud van spa’s en jacuzzi’s. We ruilen ieder jaar meer en meer baden in voor een nieuwe jacuzzi.

Veelgestelde vragen over het inruilen van uw jacuzzi

Hoeveel krijg ik bij het inruilen van mijn oude jacuzzi?

De totale inruilwaarde hangt af van het merk en de staat van uw oude jacuzzi. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik mijn oude jacuzzi inruilen als deze niet meer werkt?

Ja, ook als uw oude jacuzzi niet meer werkt, kunt u deze inruilen bij MaroZwembaden en Spa’s. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Moet ik mijn oude jacuzzi zelf naar jullie brengen?

Nee, u hoeft uw oude jacuzzi niet zelf naar ons te brengen. We maken een afspraak voor het brengen van de nieuwe spa en nemen op dezelfde dag uw oude jacuzzi mee.

Kan ik mijn jacuzzi inruilen als deze niet bij MaroZwembaden is gekocht?

Ja, dat kan. Bekijk ons overzicht bovenaan deze pagina van alle merken en spa’s van bedrijven die we accepteren. Staat uw jacuzzi hier niet tussen? Geen zorgen, we kunnen altijd met u de mogelijkheden bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik mijn oude jacuzzi inruilen voor een ander product?

Ja, indien u liever een zwemspa of een zwembad van ons heeft, kunt u uw jacuzzi daarvoor inruilen.

Ook uw spa inruilen?

Neem contact met ons op voor het inruilen van uw jacuzzi of als u nog vragen heeft over deze service. We zijn telefonisch bereikbaar via 085-0221012 en per e-mail via info@marozwembaden.nl.
U bent daarnaast van harte welkom bij ons in de showroom voor informatie, tips en advies. Onze experts kijken graag met u naar de mogelijkheden en sluiten een mooie deal.

MaroZwembaden en Spa’s
Wigstraat 22
8223 EG
Lelystad