085-0221012 info@marozwembaden.nl

Jacuzzi Inruilen

Jacuzzi Inruilen

Wij zijn al sinds 1996 actief in verkoop, service en onderhoud van spa’s en jacuzzi’s. In die periode meer dan 2.000 plaatsingen door heel Nederland en België. Wij ruilen jaarlijks zo’n 50 spa’s in op een nieuwe MasterSpa. Deze foto is een voorbeeld van ingeruilde baden op ons buiten terrein terrein gemaakt

 

 

 

U heeft een jacuzzi en bent daar niet tevreden over. Het bad voldoet niet aan uw verwachtingen, is kapot of lekt. Of om de jacuzzi te repareren moet u flinke kosten maken. Niet doen !

 

Het maakt ons niet uit in welke staat uw huidige spa zich bevindt. Wij ruilen hem in, en u krijgt altijd de de hoogste prijs voor uw huidige spa terug

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

 

U kiest op onze site een MasterSpa model waar uw interesse naar uitgaat. Dat laat u ons weten, en u stuurt per app of mail fotos van uw huidige spa. U geeft aan wat er volgens u mis mee is, of dat alles prima werkt. Ook willen wij graag weten hoe het bad uit uw tuin kan, of u tilhulp kunt regelen, en wat de huidge stroomvoorziening is.  U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze grote showroom in Lelystad waar wij altijd 40 + MasterSpas hebben staan.

 

Binnen 4 uur krijgt u een antwoord met het door u bij te betalen bedrag, of als u in de showroom bent maken we meteen een aanbieding voor u.

 

Welke baden ruilen wij in :

 

Alle spa’s van Fonteyn Spas , Passion Spas, Bubbelkoning, Sunspabenelux enz. ( allen gefabriceerd in China )

 

Alle Amerikaanse spas van HotSpring Spas, Caldera Spas, Jacuzzi, Sundance  en natuurlijk MasterSpas

 

Alle Europese spas van Wellis en andere oost europese merken

 

Nederlandse merken : SilverSpa 

 

U gaat er bij inruil altijd op vooruit, tenzij u al een MasterSpa heeft! Wij vertellen u er graag alles over in de showroom.

 

Mocht u een merk spa hebben wat hier niet bijstaat, neem dan contact met ons op , we proberen u dan een mooi voorstel te doen.