Wij zijn van 18 Juli tot en met 8 Augustus op vakantie. De webshop werkt weer vanaf 4 Augustus. Bedankt voor uw begrip.

MasterSpas PRE-filter, voor schoon vullen

29.00

MasterSpa Pre-Filter

Verwijdert veel voorkomende waterverontreinigingen voordat ze in de spa komen. 

Artikelnummer: X268400 Categorieën: ,

Beschrijving

MasterSpa Pre-Filter

Verwijdert veel voorkomende waterverontreinigingen voordat ze in de spa komen. 
Met de steeds toenemende hoeveelheid verontreinigende stoffen in leidingwater is het gunstig om het water te filteren bij het vullen van het zwembad of spa. De Spa Pre-Filter is 90% efficiënt in het verwijderen van verontreinigingen zoals: vaste deeltjes, vuilafzettingen, roest, ijzer, koper en andere harde minerale afzettingen die krassen op het oppervlak van de spa kunnen veroorzaken en vermindert bovendien vlekken. De Spa Pre-Filter voldoet aan de normen van de Amerikaanse “FDA (Food and Drug Adminis

tration)” en is gecertificeerd door de “NSF (National Science Foundation)”. Sluit eenvoudigweg de Spa Pre-Filter aan op het uiteinde van een tuinslang en begin met het vullen van de spa, zo eenvoudig is het.

Door het verminderen van de hoeveelheid verontreinigende stoffen in het water voordat ze in het zwembad of spa komen, wordt de hoeveelheid chemicaliën die nodig is om het water perfect te onderhouden, ook verminderd. Het gebruik van de Spa Pre-Filter verlengt ook de levensduur van uw filter cartridge. Door het verminderen van harde minerale afzettingen in het water is het gemakkelijker om het water vanaf het begin in balans te brengen en zijn er minder chemicaliën nodig.

 

Master Spa – X268400 – PPS2100 – In Line – Pre – Filter – Disposable with Hose Adapter

Master Spas Part#: X268400 
Diameter: 2.75 inches (6.985 cm)
Length: 10.00 inches (25.40 cm)
Total Length: 7.125 inches (18.0975 cm)
Weight: 6.2 oz. (170 g)