Jacuzzi® Hot Tubs

Een hydromassagebad of een buitenspa? Er is meer! De Jacuzzi® Hot Tubs vertegenwoordigen de meest complete en meest veelzijdige combinatie van wellness die u kunt wensen.

In uw eigen tuin, op uw terras of in uw woonkamer. Belangrijk is dat u de eisen van de ruimte kent, zodat u de juiste Jacuzzi® Hot Tub kunt kiezen die hier geînstalleerd kan worden. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met hoe u de Hot Tub wenst te gebruiken. Brengt u graag tijd door met vrienden, dan is het belangrijk dat de buitenspa voldoende zitplaatsten biedt om hen te ontvangen. De Jacuzzi® spa’s zijn verkrijgtbaar in verschillende afmetingen, kleuren en designs. Maak uw keuze en geniet van uw whirlpool!

De bron van uw leven

Maak kennis met de Jacuzzi Hot Tubs. Deze krachtige, inspirerende spa’s vormen het ultieme toevluchtsoord voor wellness, waar u iedere dag en elk moment van kunt genieten. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat u beschikt over uitzonderlijke kwaliteit en toonaangevende klantenservice.

Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat deze spa’s zich weten te onderscheiden van de massa. Daarnaast zijn ze ook gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Italian Design

J200

J300

J400

J500

Professionele jacuzzi’s en spa’s

Hulp nodig? We staan voor je klaar!