Italian Design

Jacuzzi > Italian Design

Een lijn die de ideale ontmoetingsplaats is voor de meest geavanceerde Jacuzzi® wellness technologieën en de nieuwste hedendaagse design trends. Delen, betrouwbaarheid en geraffineerde details: een professionele hydromassage, overvloedige eigenschappen en functies, zoals de Winter Pro Kit, waarmee u uw Spa buitenshuis in het koude seizoen kunt gebruiken zonder energie te verspillen, en Clear Ray, het systeem dat alle onzuiverheden elimineert terwijl deze de behoefte aan additieven afneemt. Elk model heeft een geweldige persoonlijkheid die prestige toevoegt aan elke ruimte die zich toelegt op ontspanning.

De bron van uw leven

Maak kennis met de Jacuzzi Hot Tubs. Deze krachtige, inspirerende spa’s vormen het ultieme toevluchtsoord voor wellness, waar u iedere dag en elk moment van kunt genieten. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat u beschikt over uitzonderlijke kwaliteit en toonaangevende klantenservice.

Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat deze spa’s zich weten te onderscheiden van de massa. Daarnaast zijn ze ook gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Delfi

Delos

City spa

Santorini pro

Santorini Pro Sound

Unique

Profile

Alimia

Hulp nodig? We staan voor je klaar!