J-300

Jacuzzi > J-300

Een volledig vernieuwde Premium-serie. Enorme vernieuwingen en verbeteringen in de J300 collectie. De lijn beschikt over een moderner, functioneel design en nieuwe jets op alle modellen die de prestaties van de hydromassage verbeteren. De esthetiek wordt charmant verbeterd dankzij nieuwe kleuren , Terwijl de bedieningselementen nog eenvoudiger en simpeler worden, dankzij een nieuw besturingssysteem. De nieuwe Power Pro Therapy Seats. Het is moeilijk om perfect te verbeteren, maar Jacuzzi® is het gelukt met de nieuwe zitplaatsen van de spa-baden J300. Dankzij de positionering en de kracht van de jets bieden ze een nog efficiëntere hydromassage bij de belangrijkste zenuwcentra van de rug- en lumbale regio. Naast het verbeteren van de prestaties heeft Jacuzzi® een groter aantal jets gepositioneerd, vooral in de zitstoelen: van de nek tot de schouders, benen en voeten, wordt elk gebied van het lichaam gestimuleerd en doorgevoerd door een roterende en gerichte Jet die spanning verlaagt, die wellness genereert.

De bron van uw leven

Maak kennis met de Jacuzzi Hot Tubs. Deze krachtige, inspirerende spa’s vormen het ultieme toevluchtsoord voor wellness, waar u iedere dag en elk moment van kunt genieten. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat u beschikt over uitzonderlijke kwaliteit en toonaangevende klantenservice.

Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat deze spa’s zich weten te onderscheiden van de massa. Daarnaast zijn ze ook gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

J-315

J-325

J-335

J-345

J-355

J-365

J-375

J-385

Hulp nodig? We staan voor je klaar!