HotSpring Spa’s

Een HotSpring®-spa is uw persoonlijke toevluchtsoord. Het is een bron van inspiratie waaruit u op eender welk moment van de dag kunt putten en die u helpt om het beste uit uzelf te halen. Maak elke dag wat tijd vrij om u te herbronnen, te verfrissen en aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is.

Met een HotSpring jacuzzi bij u thuis kunt u genieten van de herstellende voordelen van hydrotherapie wanneer u maar wilt. Als dagelijks ritueel kan uw spa de basis worden van een levensstijl vol wellness, waarbij u zich fysiek, mentaal en emotioneel beter zult voelen.

Ontdek onze collectie

Een beter zelfbewustzijn

Warm water, drijfvermogen en massage-jets zorgen voor een uniek gevoel van persoonlijk welzijn. Het is een speciale plek voor u, waar de sleur van het dagelijkse leven even tot stilstand komt. Het bereidt u voor op de komende dag, helpt u te ontspannen en ‘s nachts beter te slapen. Hier ontdekt u het beste in uzelf.

Betere relaties

Door samen tijd door te brengen in een spa wordt uw band hechter en ontstaan er diepgaande gesprekken. Hier kunt u uzelf openstellen en uw relaties versterken. De voordelen van een spa reiken veel verder dan gewoon wat tijd doorbrengen in het water — het vult immers uw leven met onvergetelijke momenten die u beleeft met de mensen die u dierbaar zijn.

Betere wereld

In uw Hot Spring-spa komt u tot rust en kunt u genieten van de natuur, iets wat soms ontbreekt in de dagelijkse routine. Maak opnieuw kennis met een zomerse sterrennacht, een volle maan of het vallen van de bladeren in de herfst. Door buiten tijd door te brengen in het warme water van uw Hot Spring-spa verandert uw kijk op de wereld. U beseft wat echt belangrijk is en ontdekt opnieuw de schoonheid die altijd al gewoon voor het grijpen lag.

Wat maakt een Hot Spring-spa beter?

Al vier decennia lang staat Hot Spring Spas bekend als toonaangevend merk, dat meer dan één miljoen spa’s heeft verkocht. Gefabriceerd in het land waar de ‘jacuzzi’ is uitgevonden , made in USA. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten uw leven kunnen verbeteren. Het is eigen aan Hot Spring Spas om dat waar te maken. Ons doel bestaat erin om met The Absolute Best Hot Tub Ownership ExperienceTM te zorgen voor de ultieme spa-ervaring met ongeëvenaarde massages, innovaties waardoor waterverzorging kinderspel is en energiezuinige eigenschappen waardoor de gebruikskosten laag blijven. In een Hot Spring-spa zult u uw dagen en nachten, maar ook uzelf in een heel ander licht zien.

Ontdek onze collectie

Highlife serie
Limelight serie

Hotspot serie

Hulp nodig? We staan voor je klaar!

Bel ons nu voor meer info