MasterSpas® jacuzzi’s uit Amerika

Een MasterSpas® spa is uw persoonlijke toevluchtsoord. Het is een bron van inspiratie waaruit u op eender welk moment van de dag kunt putten en die u helpt om het beste uit uzelf te halen. Maak elke dag wat tijd vrij om u te herbronnen, te verfrissen en aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is.

Met een MasterSpas® jacuzzi bij u thuis kunt u genieten van de herstellende voordelen van hydrotherapie wanneer u maar wilt. Als dagelijks ritueel kan uw spa de basis worden van een levensstijl vol wellness, waarbij u zich fysiek, mentaal en emotioneel beter zult voelen.

Ontdek onze collectie

Een beter zelfbewustzijn

Warm water, drijfvermogen en massage-jets zorgen voor een uniek gevoel van persoonlijk welzijn. Het is een speciale plek voor u, waar de sleur van het dagelijkse leven even tot stilstand komt. Het bereidt u voor op de komende dag, helpt u te ontspannen en ‘s nachts beter te slapen. Hier ontdekt u het beste in uzelf.

Betere relaties

Door samen tijd door te brengen in een spa wordt uw band hechter en ontstaan er diepgaande gesprekken. Hier kunt u uzelf openstellen en uw relaties versterken. De voordelen van een spa reiken veel verder dan gewoon wat tijd doorbrengen in het water — het vult immers uw leven met onvergetelijke momenten die u beleeft met de mensen die u dierbaar zijn.

Betere wereld

In uw MasterSpa® spa komt u tot rust en kunt u genieten van de natuur, iets wat soms ontbreekt in de dagelijkse routine. Maak opnieuw kennis met een zomerse sterrennacht, een volle maan of het vallen van de bladeren in de herfst. Door buiten tijd door te brengen in het warme water van uw Hot Spring-spa verandert uw kijk op de wereld. U beseft wat echt belangrijk is en ontdekt opnieuw de schoonheid die altijd al gewoon voor het grijpen lag.

Wat maakt een MasterSpa® beter?

Al meer dan 25 jaar staat MasterSpas® bekend als toonaangevend merk. Als enig Amerikaans merk worden alle modellen ook daadwerkelijk in de USA geproduceerd. Het land waar de ‘jacuzzi’ is uitgevonden! Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten uw leven kunnen verbeteren. Het is aan MasterSpas® om dat waar te maken. Ons doel is om u een kwaliteits jacuzzi te leveren waar u voor lange tijd plezier aan beleeft. Door middel van ongeëvenaarde massages, innovaties waardoor waterverzorging kinderspel is en energiezuinige eigenschappen waardoor de gebruikskosten laag blijven. In een MasterSpas® spa zult u op ieder moment van de dag kunnen ontspannen en genieten.

Ontdek onze collectie

Getaway Series

Clarity Series

ES Series

Twilight Series

Michael Phelps Legend Series

Call Now ButtonBel ons nu voor meer info