Wij zijn van 18 Juli tot en met 8 Augustus op vakantie. De webshop werkt weer vanaf 4 Augustus. Bedankt voor uw begrip.

MasterSpas Chilly Goat ijsbad Valaris 214x214x77 cm

16,995.00

MasterSpas maakt als enige jacuzzi fabrikant zijn eigen ijsbaden. Met Michael Phelps als mede ontwikkelaar worden deze baden vanaf begin 2024 op de markt gebracht. Het beste wat is er op het gebied van koud water therapie. Ideaal voor (top) sporters en eventueel ook mee te nemen op trainingskamp. Gezondheidsvoordelen van koudwaterbaden: Onderdompeling in koud water biedt een scala aan gezondheidsvoordelen, of u nu een atleet bent of graag meer energie wilt hebben. Een koudwaterbadroutine kan helpen bij:

 • Herstel en prestatie
 • Stress en angst
 • Ondersteuning van de stemming
 • Immuniteit
 • Energie niveau
 • Slaap
 • Metabolisme
Artikelnummer: Chilly1-1 Categorie:

Beschrijving

MasterSpas maakt als enige jacuzzi fabrikant zijn eigen ijsbaden. Met Michael Phelps als mede ontwikkelaar worden deze baden vanaf begin 2024 op de markt gebracht. Het beste wat is er op het gebied van koud water therapie.

Ideaal voor (top) sporters en eventueel ook mee te nemen op trainingskamp. In de Chilly Goat kun je comfortabel en languit zitten. De Chilly Goat heeft geen onderdelen buiten het bad staan, alles zit mooi ingebouwd.

Met de Valaris combineer je het beste van 2 werelden, namelijk 1 bad met ijskoud en 1 bad met heerlijk warm water. Naast elkaar , perfect voor wisselbaden.

Inclusief :

Afmetingen 214 x 214 x 77 cm

Weersbestendige panelen / buitenzijde

Witte acryl kuip

Soft treads anti slip matten 

LED verlichting

3 ingebouwde stoelen en arm leuningen

18 jets, inclusief 16 hydromassage jets

Ingebouwd water behandelings systeem , inclusief UV en filter

Gezondheidsvoordelen van koudwaterbaden:

Onderdompeling in koud water biedt een scala aan gezondheidsvoordelen, of u nu een atleet bent of graag meer energie wilt hebben. Een koudwaterbadroutine kan helpen bij:

 • Herstel en prestatie
 • Stress en angst
 • Ondersteuning van de stemming
 • Immuniteit
 • Energie niveau
 • Slaap
 • Metabolisme

Ontgrendel de kracht van immersietherapie in koud water :

Onderdompeling in koud water wordt al eeuwenlang gebruikt als een manier om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Je kunt koud water gebruiken om ontstekingen te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren, de immuniteit te versterken en de mentale helderheid te vergroten.

Verbetert het herstel en de prestaties:

Atleten gebruiken ijsbaden al lang als een manier om pijn te verminderen, ontstekingen onder controle te houden en bewegingsvrijheid te behouden. Het kan ook worden gebruikt om mentale weerbaarheid en discipline te ontwikkelen, wat u kan helpen tijdens een zware training of evenement. Je kunt harder en vaker trainen, wat leidt tot betere prestaties.

Vermindert ontstekingen:

Het is bekend dat onderdompeling in koud water ontstekingen door het hele lichaam vermindert, wat kan helpen pijn en ongemak te verlichten. Wanneer het lichaam wordt blootgesteld aan koud water, vernauwt het de bloedvaten en vertraagt ​​het de bloedstroom, wat kan helpen de zwelling en ontsteking in de spieren en gewrichten te verminderen. Mensen met chronische aandoeningen zoals artritis en fibromyalgie kunnen een Michael Phelps Chilly GOAT Cold Tub van Master Spas gebruiken om zwelling en pijn te beheersen.

Ondersteunt de immuniteit:

Onderdompeling in koud water kan uw immuunsysteem helpen versterken en ziekten helpen voorkomen. Blootstelling aan koud water stimuleert de aanmaak van witte bloedcellen, die verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van infecties en ziekten. Bovendien kan onderdompeling in koud water helpen het stressniveau te verminderen, waardoor uw immuniteit verder wordt versterkt.

Verbetert de mentale helderheid:

Ben je het beu om je moe te voelen of last te hebben van “hersenmist” ? Het is aangetoond dat blootstelling aan koud water de productie van endorfines verhoogt, de natuurlijke feel-good chemicaliën van het lichaam. Dit kan helpen om stress en angst te verminderen, de focus en concentratie te verbeteren en een gevoel van kalmte en ontspanning te bevorderen.

Verbetert de bloedsomloop:

Weken in een bad met koud water kan uw bloedsomloop verbeteren, wat de genezing kan bevorderen en het risico op hart- en vaatziekten kan verminderen. Wanneer het lichaam wordt blootgesteld aan koud water, vernauwen de bloedvaten zich en verwijden ze zich, wat kan helpen de bloedstroom en de zuurstoftoevoer naar de weefsels en organen van het lichaam te verbeteren.

Accessoires:

Bijkomende kosten: 

Plaatsen en installeren > afhankelijk van uw woonplaats en de bereikbaarheid van de plek waar u de Chilly Goat wilt plaatsen.

U regelt zelf een electra kabel 3 x 2,5 mm2, en afgezekerd met aardlek automaat C-16.

Startpakket

Spa kussen

Thermometer

Pre filter

Filter ( extra )