MasterSpas Eco Pure Charge filter

89.00

Het EcoPur Charge-waterzuiverings- en filtratiesysteem voor MasterSpas jacuzzis is de nieuwste innovatie van Master Spas op het gebied van schoonwater technologie.

 

Artikelnummer: X268532 Categorieën: ,

Beschrijving

Het EcoPur Charge-waterzuiverings- en filtratiesysteem voor MasterSpas jacuzzis is de nieuwste innovatie van Master Spas op het gebied van schoonwater technologie.

Dit revolutionaire spafilter is ontworpen om alleen of in combinatie te werken met zowel het Mast3rPur™- als het QuietFlo™-systeem.

Het EcoPur Charge-jacuzzifilter bootst de manier na waarop de natuur koper en zink gebruikt om water te zuiveren en vuil, bacteriën en algen te verwijderen.

Het innovatieve filterontwerp bouwt voort op eerdere Master Spas hot tub-filters en maakt gebruik van het filtratieweefsel van Master Spas.

U dient de Ecopur om de 6 maanden te vervangen.

 

 

Weinig dingen zijn meer teleurstellend dan je klaarmaken om een ​​verkwikkende duik te nemen in een jacuzzi om vervolgens te ontdekken dat het water niet kristalhelder is.
Maar u kunt dit scenario vermijden met een hoogwaardig waterzuiveringssysteem dat het onderhoud van de spa gemakkelijk maakt. De EcoPur® Charge, exclusief voor Master Spas,
zorgt voor een revolutie in het onderhoud van spa’s door water te filteren zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft. Het systeem stelt u in staat om meer tijd te besteden aan
het genieten van uw bubbelbad en minder tijd aan zorgen te maken over de kwaliteit van het water. hot tub onderhoud
Regelmatig onderhoud van uw spa is de sleutel tot het genieten van uw spa van Master Spas. Het EcoPur Charge-waterfiltratiesysteem maakt het gemakkelijker
om voor uw bubbelbadwater te zorgen, terwijl u minder chemicaliën gebruikt.

Het belang van schoon bubbelbadwater

Door ervoor te zorgen dat uw water schoon is, zorgt u ervoor dat uw spa optimale gezondheids- en ontspanningsvoordelen biedt. Maar traditioneel onderhoud van de spa vereist het gebruik van agressieve chemicaliën. Deze additieven kunnen uw huid en badkleding aantasten en schade
aan de leidingen van uw bubbelbad veroorzaken. De chemicaliën werken na verloop van tijd als een bijtend middel. Momenteel is er geen optie voor een chemicaliënvrije manier om uw bubbelbad te onderhouden.
De innovatieve EcoPur® Charge vermindert echter aanzienlijk de behoefte aan agressieve chemicaliën om het bubbelbadwater schoon te houden.

Onderhoud van bubbelbaden met EcoPur

Het warme water van een bubbelbad kan ontspannend zijn. De temperatuur en de organische stof kunnen het echter een broedplaats maken voor bacteriën, schimmels en algen. Onderhoudstip van de hot tub: draag geen lotions of oliën in de hot tub en houd lang haar opgestoken. Om verontreinigingen uit het water te verwijderen, wordt een strak gewikkeld filterdoek in een kunststof buis geplaatst.
Water stroomt door het EcoPur-filter en veroorzaakt een chemische reactie waarbij gecontroleerde hoeveelheden zink en koper in het water terechtkomen.
Deze natuurlijke elementen verwijderen verontreinigingen veilig uit het water en voorkomen dat algen, schimmels en bacteriën groeien.
Dit proces bootst de manier na waarop water in de natuur wordt gefilterd. Als eigenaar van een jacuzzi geeft u minder geld uit aan chemicaliën en heeft u
meer tijd om van uw bubbelbad te genieten. Wilt u schoon jacuzzi water?
EcoPur® Charge is alleen verkrijgbaar bij Master Spas. Onze klanten hebben toegang tot een van de meest geavanceerde waterzuiveringssystemen op de markt.