MasterSpas® jacuzzi’s

 

MaroZwembaden en Spa’s is er trots op de producten van een van de grootste Amerikaanse merken te mogen importeren en rechtstreeks aan u te mogen leveren. U krijgt hiermee de gewenste superieure Amerikaanse kwaliteit, tegen de best mogelijke prijs! Omdat wij zelf rechtstreeks importeren scheelt dat al snel 30 % in prijs dan vergelijkbare Amerikaanse merken ! Kom langs en we zullen u aantonen waarom een keuze voor MasterSpas de beste keuze voor u is.

Update : 13-05-2021 : De eerste container MasterSpas ® baden is binnen. Kom naar de showroom zodat u zelf de kwaliteit ziet van onze Spabaden en Zwemspas.  Er zijn nog 2 volle containers onderweg, die zullen binnen 3 tot 6 weken binnenkomen.  Dus volop mogelijkheden om snel een MasterSpa in uw tuin te hebben staan !

MasterSpas® is gevestigd in Fort Wayne, Indiana, USA. Ze opereren vanuit een ultramoderne campus van 36 hectare en zijn de grootste fabrikant van zwemspa’s ter wereld en de grootste fabrikant van spa’s en hottubs die 100% in de USA gemaakt worden. Het managementteam heeft meer dan 200 jaar succes op het gebied van spa-fabricage en een van de sterkste trackrecords in de branche.  ( Aan deze site wordt gewerkt, voor nu vindt u tijdelijk alle informatie hier ) :

Serie Getaway ( vanaf € 4.995 tot  € 6.995 afhankelijk van de optie’s) 

Serie Clarity ( vanaf € 9.295 tot  € 12.995 afhankelijk van de optie’s) 

Serie ES ( vanaf € 8.995 tot  € 11.995 afhankelijk van de optie’s) 

Serie Twilight ( vanaf € 9.995 tot  € 14.995 afhankelijk van de optie’s) 

Serie Michael Phelps ( vanaf € 15.995 tot  € 17.995 afhankelijk van de optie’s) 

Wij maken graag een aanbieding voor u, laat ons het model weten wat het best bij u past en wij mailen u een offerte.
Stuur uw favoriete model naar : info@marozwembaden.nl

Ms Color Tag Top High Res Scaled 500x250

Bel ons nu voor meer info