De Masterspas Zwemspa’s

MaroZwembaden en Spa’s is er trots op de producten van een van de grootste Amerikaanse merken te mogen importeren en rechtstreeks aan u te mogen leveren. U krijgt hiermee de gewenste superieure Amerikaanse kwaliteit, tegen de best mogelijke prijs! Omdat wij zelf rechtstreeks importeren scheelt dat al snel flink in prijs met vergelijkbare Amerikaanse merken ! Kom langs en we zullen u aantonen waarom een keuze voor MasterSpas de beste keuze voor u is.

Over MasterSpas Zwemspa’s

MasterSpas® is gevestigd in Fort Wayne, Indiana, USA Usa. Ze opereren vanuit een ultramoderne campus van 36 hectare en zijn de grootste fabrikant van zwemspa’s ter wereld en de grootste fabrikant van spa’s en hottubs die 100% in de USA gemaakt worden. Het managementteam heeft meer dan 200 jaar succes op het gebied van spa-fabricage en een van de sterkste trackrecords in de branche.

Twee series

Er zijn twee verschillende types. De H2X series bestaat uit drie verschillende typen. Hieronder kun je doorklikken op ieder type om er meer over te weten te komen.

Michael Phelps

H2X Challenger

H2X Trainer

H2X Therapool

De ervaring

Hulp nodig? We staan voor je klaar!

Bel ons nu voor meer info