Mini tabletten Interline

14.95

Artikelnummer: 30866544 Categorie:

Beschrijving

Interline-Mini-Tabs-2.7-NL-2012-WEB

INTERLINE MINITABS 2,7 GRAM


MiniTabs 2,7 gram zijn langzaam oplossende desinfecterende tabletten voor zacht en hard water.

Long 90 MiniTabs 2,7 gram worden gebruikt voor continue dosering van uw zwembad of jacuzzi.

Gebruik :

Zwembad / Jacuzzi vullen met leidingwater.  Wij adviseren u om voor het vullen van het zwembad leidingwater te gebruiken. Regenwater of bijvoorbeeld grondwater kunnen onverwachte reacties (bv. bruin worden van water) geven met zwembadchemicaliën. Informatie over de kwaliteit van het leidingwater (o.a. de hardheid van het water) kunt u verkrijgen bij uw waterleidingbedrijf.
Voordat u begint met chloor toevoegen aan het water is het van belang om de pH-waarde van het water tussen 7.2 en 7.6 te hebben. U kunt deze testen met een zwemwater testset. In Nederland is in de meeste gevallen de pH van het leidingwater rond 7.8. Indien nodig, gebruikt u pH-Minus om de pH te verlagen en pH-Plus om de pH te verhogen.
Oplostijd van het chloor Afhankelijk van de wijze waarop u doseert, kan de oplostijd van de tabletten variëren. In een chloordrijver kan de oplostijd van een 2,7 grams tablet minder dan een dag bedragen. Deze indicatie is o.a. afhankelijk van de capaciteit van de pomp-fillterinstallatie en de wijze waarop een chloordrijver in het zwembad is geplaatst.

Doseerschema :

In het doseerschema vindt u een aantal zaken voor het bepalen van de aanbevolen continue dosering van uw zwembad. U kunt het type en het bijpassende formaat zwembad kiezen. Het aantal m³ inhoud van een zwembad is zeer bepalend voor de dosering van het chloor. Het chloorgehalte van het zwembad behoort zich tussen de 2 en 5 ppm te bevinden.

Wij adviseren u om in de avond na het zwemmen het chloor aan het water toe te voegen. Voeg chloortabletten nooit direct aan het water toe, gebruik een chloordrijver of chloor doseersluis. Wanneer chloor direct met uw zwembad in contact komt, kan de zwembadfolie verkleuren.

Let op! De aangegeven hoeveelheden chloor om toe te voegen aan uw zwembad zijn een advies, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Door diverse invloeden, zoals bijvoorbeeld zon, regen, onweer of de mate van gebruik van het zwembad, kan de benodigde dosering afwijken van het advies. Het is niet mogelijk een vaste regel voor alle situaties aan te geven. De ervaring zal u leren wat de beste dosering is voor uw zwembad.


Waarschuwing: Voorkom dat kinderen in aanraking kunnen komen met zwembadchemicaliën. Neem altijd de aanwijzingen op de verpakking in acht. Meng nooit twee verschillende merken of soorten chemicaliën.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mini tabletten Interline” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

  • Chloordrijver2.jpg

    Chloordrijver voor 20 gram tabletten voor zwembad en jacuzzi

    13.95