Mobiele bodemzuiger zwembad

1,995.00

Na 25 jaar ervaring durven wij te zeggen : dit is de beste en sterkste zwembad bodem/stof zuiger verkrijgbaar. Gaat heel lang mee, is niet storingsgevoelig, en trekt werkelijk alle verontreinigingen eenvoudig van de bodem. Geen enkele zwembad robot is zo sterk als deze zwembad bodemzuiger. Dus wilt u de beste en sterkste bodemreiniger voor uw zwembad, kies dan voor deze mobiele bodemzuig unit. Vervangfilters altijd te bestellen in onze webshop.

Dit product kan niet worden verzonden ivm lengte van de telescoopstang en de transportkar. Alleen afhalen Lelystad, of bezorgen (zelf) tegen vergoeding.

Artikelnummer: 3050195 Categorieën: ,

Beschrijving

Wilt u de allerbeste bodemzuiger die er te krijgen is ?

Een mobiele bodemzuiger, die enorm sterk is, al het vuil van de bodem opzuigt, eenvoudig te reinigen is ? Dan hebben wij voor u een perfect systeem.

Waarom is dit de beste zwembad stofzuiger verkrijgbaar ? Het water gaat niet eerst door een zandfilter zoals bij veel inbouw zwembaden. Gedoe met de slang op een skimmer en weinig tot geen zuigkracht , daar heeft u met dit bodemzuigsysteem geen last van. 

Een sterke Speck pomp, gemonteerd op een mobiele transportkar, aan- uit schakelaar, verlengsnoer, Hayward patroonfilter C-500, telescoopstang en een professionele bodemzuigvoet. U hoeft maar 1 keer over de plek van het vuil en het zit direct in het filter.

Dit systeem is uitermate geschikt voor zwembaden waar veel vuil in valt, bijvoorbeeld bladeren en naalden, die er met een automatische bodemzuiger ( robot ) moeilijk uit te halen zijn. De levering bestaat uit:

Transportwagen Fetra, Speck pomp 8m³/uur, , Hayward patroonfilter C500, aan – uitschakelaar, aansluitsnoer,
telescoopstang tot 5 meter, bodemzuigvoet met borstels en wieltjes, bodemzuigslang 10 meter, retourslang.

Dit product kan niet worden verzonden ivm lengte van de telescoopstang en de transportkar. Alleen afhalen Lelystad, of bezorgen (zelf) tegen vergoeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mobiele bodemzuiger zwembad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *