MTH IS-6 inhangskimmer met pomp

695.00

Artikelnummer: 3030110 Categorie:

Beschrijving

MTH IS-6 is een compleet filtersysteem, met drijvende skimmer, pomp, cartouche filter en inspuiter.

Volwaardige skimmer
De MTH filter IS 6 is ontwikkeld voor bovengrondse zwembaden tot 30 m³ (IS 6). Deze inhangfilters bevatten een filterbehuizing met drijvende skimmer, een ingebouwde filterpomp, een voorfiltermandje, een stofzuigeraansluiting en verstelbare inspuiters. U bepaalt zelf in welke richting het water stroomt en kan de inspuiters eenvoudig aanpassen. Met een MTH inhangfilter beperkt u de installatiekosten van uw zwembad tot een minimum.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt
De inhangfilters van MTH zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie. Naast een snelle en eenvoudige installatie biedt de IS inhangfilter nog heel wat andere voordelen. Omdat deze skimmer eenvoudig te plaatsen en verwijderen is, is uw zwembad veel sneller winterklaar. Bovendien zuigt deze skimmer het water een stuk efficiënter aan dan een reguliere skimmer.

Hoogwaardige filterpatronen
De inhang skimmers van MTH zijn voorzien van een filterpatroon uit hoogwaardig textiel dat de fijnste deeltjes uit het water filtert. De filterpatronen zijn eenvoudig schoon te maken en kunnen makkelijk worden vervangen. De skimmer wordt over de rand van het zwembad gehangen en is uiterst stabiel. Het filterhuis zit los waardoor de patroonfilter drijft en zich aanpast aan golven en het waterniveau om een optimale filtering te blijven garanderen.
Indien u geen gaten in uw zwembadwand wilt of kunt maken, is dit de perfecte oplossing.

Binnen 30 minuten operationeel. Tevens mogelijkheid tot bodemzuigen.

Levertijd 3-4 werkdagen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MTH IS-6 inhangskimmer met pomp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *