Over ons

Al meer dan 25 jaar zijn we dé naam in de wereld van hoogwaardige spa’s en zwembaden. Ons bedrijf staat symbool voor een combinatie van topkwaliteit, persoonlijke service en deskundig advies. Onze rijke geschiedenis en toewijding aan onze klanten vormen de kern van MaroZwembaden en Spa’s. Maar dat is slechts het begin van ons verhaal. Lees verder en ontdek meer over ons, onze passie, expertise en de innovaties die ons onderscheiden in de branche.

  • Familiebedrijf sinds 1974
  • Exclusieve dealer van MasterSpas®
  • Persoonlijke service en advies

De geschiedenis van MaroZwembaden en Spa’s

Ons verhaal begon in 1974, toen MaroZwembaden en Spa’s als een bescheiden familiebedrijf werd opgericht. Naarmate de tijd vorderde, hebben we consequent onze positie in de branche versterkt en uitgebreid. Toen Jelle in 1996 bij ons aan boord kwam, bracht hij een frisse wind van enthousiasme en innovatie met zich mee. Zijn toetreding heeft ons niet alleen geholpen om nieuwe hoogten te bereiken, maar ook om onze waarden en toewijding aan onze klanten te versterken.

Witte bedrijfsbus met aanhangwagen van MasterSpas

Onze expertise en missie

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche staan we niet alleen bekend als experts, maar ook als uw vertrouwde adviseurs. Of u twijfelt tussen een zwemspa, jacuzzi of endless pool, we zorgen altijd dat u de juiste keuze maakt die past bij uw wensen en eisen. Onze diepgaande kennis van de producten die we verkopen stelt ons in staat om het beste advies te geven.

Maar onze ambitie gaat verder dan dat. Ons doel is om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor uw wellness-behoeften, door u te voorzien van de hoogwaardige MasterSpas®. Zo kunt u altijd genieten van ultieme ontspanning en spa-comfort. Bent u benieuwd geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat ons u begeleiden naar uw droomspa.

Ontmoet ons team

Achter MaroZwembaden en Spa’s staat een gepassioneerd en toegewijd team, met Jelle aan het roer. Als drijvende kracht van ons bedrijf brengt Jelle jarenlange ervaring en expertise mee. Samen met een selectie van deskundige monteurs, die stuk voor stuk specialisten zijn in hun vakgebied, zetten we ons in om u een ongekende service te bieden. Van het eerste advies tot de uiteindelijke installatie, ons team staat klaar om uw spa- of zwembaddroom te realiseren.

het team van MaroZwembaden en Spa's

Wat onze klanten over ons zeggen

Hèlen Fonteine
Hèlen Fonteine
2023-08-05
Goede uitleg goede service prijstechnisch goed en Perla denkt graag met je mee
Roel v.Loveren
Roel v.Loveren
2023-08-04
Heel fijn betrouwbaar behulpzaam bedrijf. Niet moeilijk doen maar helpen waar nodig. Ik heb contact gehad met Perla over mijn groene zwembad die me eerst via de telefoon tips gaf en zonder moeite thuis bijstond met raad en advies. Is een bedrijf waar ik het volste vertrouwen in heb.
Ricardo Geurten
Ricardo Geurten
2023-06-15
Onze cover van de Hotspring was aan vervanging toe. Snel en efficiënt geregeld met 1 telefoontje en 1 mailtje. Gelukkig weet dit bedrijf de klant juist te adviseren.
Danny van Eck
Danny van Eck
2023-01-25
Héél content met onze gebruikte Hotspring! Perfect geholpen in de showroom, binnen twee weken in de tuin, super nazorg. En wát een verschil van deze USA-spa ten opzichte van onze oude 'Chinese' spa: nu een verbruik van 2.250kWh/jr waar dat eerst 5.500kWh/jr was. Dát doet isolatie nu. En écht constant in temperatuur waar de oude nog wel eens 2 graden lager bleek te zijn omdat ie 'net aan het opwarmen was'. Dát doet kwaliteit nu. Ook de belasting van de meterkast (geen 'dip' in het licht meer nu) is nu nog maar een fractie van wat het was. Ook dat is kwaliteit. Kort samengevat: topdealer & topspa!
Osman Yilmaz
Osman Yilmaz
2022-08-11
Super service en begeleiding. Met veel dank aan Perla en Dennis
P. Molenaar
P. Molenaar
2022-08-05
Mooi bad, snelle en goede service. Blij met de mooi jacuzzi van Maro baden. Nu lekker genieten
András Szigeti
András Szigeti
2022-07-18
Good service!
Werner Schoeman
Werner Schoeman
2022-06-14
Wij zijn erg tevreden met onze fastlane pro van endless pools, waardoor we van ons zwembad ook een trainingsbad hebben gemaakt. We zijn goed geadviseerd door Jelle en konden proefzwemmen in de showroom. Goede adviezen gekregen voor de montage en prima after sales .
Marco De Haas
Marco De Haas
2022-06-11
Vriendelijk personeel, die de tijd nam om alles goed uit tel leggen, hoe alles gedaan moet worden wat betreft onderhoud aan de jacuzzi.
M&F Email
M&F Email
2022-05-22

Waarom kiezen voor MaroZwembaden en Spa’s?

  • Ongeëvenaarde kwaliteit: onze MasterSpas® zijn het toppunt van luxe en kwaliteit.
  • Internationale normen: we houden ons niet alleen aan de Europese normen, maar overtreffen ze door te voldoen aan de nóg striktere Amerikaanse wetgeving.
  • Ongeëvenaarde garantie: voel de rust met onze 20-jarige garantie op MasterSpas®-onderdelen.
  • Wereldwijde tevredenheid: sluit u aan bij de 175.000+ gelukkige zwemspa-eigenaren wereldwijd.
  • Persoonlijke aanpak: bij ons bent u geen nummer. We zorgen voor een persoonlijke aanpak bij elke interactie.
  • Landelijke dekking: van Groningen tot Maastricht, wij leveren en monteren door heel Nederland.

Exclusieve dealer van MasterSpas®

Bij MaroZwembaden en Spa’s dragen we met trots de titel van exclusieve dealer voor het prestigieuze Amerikaanse merk MasterSpas®. Dankzij deze unieke samenwerking kunnen we onze klanten voorzien van spa’s en zwembaden die het toppunt zijn van kwaliteit en luxe. In hechte samenwerking met MasterSpas® zorgen we ervoor dat u enkel het beste ontvangt wat de industrie te bieden heeft.

20116796 10155086111081749 7363780887790279042 O

Breng een bezoek aan onze showroom

Stap binnen in onze ruime showroom van maar liefst 1.000 m² en laat u betoveren door de wereld van luxe spa’s en zwembaden. Elk model is zorgvuldig tentoongesteld om u een tastbaar gevoel van wat u kunt verwachten te geven. Of u nu inspiratie zoekt of gewoon de kwaliteit van dichtbij wilt ervaren, onze showroom is de perfecte plek.

Bent u benieuwd geworden? We nodigen u van harte uit om onze showroompagina te bezoeken voor meer informatie. Wilt u bij ons langskomen op locatie? Dan vragen we u om uw bezoek van tevoren te plannen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat een van onze deskundige medewerkers beschikbaar is om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden.

MaroZwembaden en Spa’s showroom
Wigstraat 22
8223 EG

Lelystad

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u gewoon meer weten over wat MaroZwembaden en Spa’s voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden. Uw droomzwembad of spa is slechts een telefoontje of e-mail verwijderd. We kijken ernaar uit om van u te horen!