fbpx

Streamline

Een compleet Endless Pool opbouwzwembad waarin u écht kunt zwemmen! Binnen 2 dagen klaar.

MaroZwembaden en Spa’s is de meest ervaren Endless pool leverancier van Nederland. Al sinds 2016 actief met verkoop en installatie van Endless pools.  Als enige leverancier in Nederland beschikken wij over het complete product programma van Endless Pools, namelijk zowel de modulaire zwembaden ( panelenbaden , ook wel de originele Endless Pools genoemd, én de fitness systemen Recsport , SwimCross  en de E-series. In onze showroom in Lelystad hebben wij een Endless Pools Experience Center gecreëerd, waar u in 3 verschillende Endless pools kunt proefzwemmen.

Endless Pool Tegenstroom versus zwembad Jetstream:

Een Endless Pool is niet te vergelijken met een zwemspa , of een zwembad met een jetstream.

Een zwemspa heeft vaak een aantal jets waar door middel van een pomp water onder druk doorheen stroomt. De jets openingen zijn niet groter dan 2 – 3 cm. Het water gaat uit de jet alle kanten op, wat een onrustige stroming geeft, vaak met veel bubbels en onregelmatige golfslag. De zwemmer kan de bodem niet meer zien. De stroming duwt vaak alleen tegen uw zwembril en hoofd. Als je even kracht zet zwem je er zo tegenin. De maximale doorstroming van een zwemspa met 3 jets is vaak niet meer dan 18 m3 per uur.  Bij een Endless Pool zwemmachine, is de water outlet grill van de machine met de laagste capaciteit 54 cm breed en 18 cm hoog ( de Endless pool Streamline ). De machine met de hoogste capaciteit is de Elite en deze heeft een water outlet grill 61 x 53 cm. Deze machine verplaatst meer dan een miljoen (!!!) liter per uur , wat neerkomt op bijna 18 m3 per minuut.

Het verschil is dus enorm, wat een gewone zwemspa in een uur verplaatst aan water , doet de Endless Pool in een minuut. Het water blijft heel rustig door de uitgekiende grill, u kunt de bodem perfect zien, uw hele lijf voelt de weerstand van het water, alsof u in een rivier met tegenstroming zwemt. Waar denkt u zelf het best in te kunnen zwemmen ? Kom het gewoon vrijblijvend uitproberen in Lelystad!

Tijdelijk hebben we het Endless Pool instapmodel de Streamline in de aanbieding.  Dit is een compleet  zelfdragend zwembad , wat je eenvoudig op een vlakke vloer bouwt. Het is een relatief klein zwembad, waar je wel écht in kunt zwemmen. Schoolslag, rugslag, borstcrawl. En door de minimale hoeveelheid water, en de bijgeleverde isolatie, een zeer laag stroomverbruik. U hoeft maar 6 m3 water op de gewenste temperatuur te houden. In een zwembad van bijvoorbeeld 8.0 x 4.0 meter, wat een gemiddelde maat voor een zwembad is, zit al gauw 35 / 40 m3 water. Uw verwarmingskosten zijn dan 6 x zoveel ! En je kunt in een zwembad van 8.0 x 4.0 meter niet écht zwemmen ! De Streamline baden worden meestal binnen geplaatst, in een garage , kelder of kamer.

Endless Pool Streamline :

Afmetingen 430 x 190 x 124 cm ( buitenmaat ), zwemafmetingen 335 x 153 cm.

Inclusief :

Filtersysteem , verwarmingssysteem d.m.v. elektrische heater, besturing d.m.v. Gecko > stroming aan / uit, gewenste temperatuur, isolatiemateriaal, constructie bestaande uit 6 metalen panelen, buiten afwerking d.m.v. aluminium panelen aan de buitenzijde, bovenrand afwerking en  instaptreden .

Veiligheidscover > 100 % kindveilig, volledig afsluitend, je kunt op de cover lopen / liggen.

Instelbare zwemstroming, d.m.v. kranen in te stellen aan gewenste tempo.

Modulair systeem, dus overal op te bouwen ( mits vloer voldoende draagkracht heeft ).

Benodigde elektra : 3 x 16 Ampère.

Montage : exclusief.

De prijs voor een Endless Pool Streamline , bij u thuis geleverd, inclusief transport vanuit de USA, invoerrechten en btw is € 21.950,=

Tijdelijke introductie prijs is € 19.950,=!