Onderhoudsbeurt Jacuzzi-Spa-HotSpring-Whirlpool

427.50

Jaarlijks onderhoud aan uw HotSpring Jacuzzi, voor een langere levensduur, schoner water, preventieve controle van de componenten.

Artikelnummer: 2064647 Categorie:

Beschrijving

Uitgebreid onderhoud programma , bestaat uit :

Het reinigen van de leidingen met spa leiding reiniger. Leegpompen van de spa. Naspoelen van de leidingen met water. Kuip reinigen en controleren. Filters reinigen en terugplaatsen. Omkasting reinigen, controleren en voorzien van beschermlaag. Cover controleren, reinigen en bovenkant voorzien van beschermlaag. Kussens controleren. Spa vullen en weer in bedrijf stellen. Technische ruimte controleren en schoonmaken. Pompen controleren op werking en lekkage. Circulatiepomp controleren op werking en lekkage. Ozonator controleren, spoelen met schoonmaakazijn. Leidingwerk technische ruimte controleren. Bedieningspaneel of panelen nazien en testen. Chloor toevoegen zodat de spa weer gebruiksklaar is. Na overleg aanvullen van uw onderhoudsartikelen (worden doorberekend) Bijzonderheden zullen met u besproken worden en na u akkoord – indien mogelijk – direct opgelost of gerepareerd. Mochten wij dit niet een keer kunnen oplossen of vervangen ontvangt u een duidelijke prijsopgave van de werkzaamheden die moeten gebeuren en zullen we de werkzaamheden voor u uitvoeren na uw akkoord. De kosten voor het onderhoud uitgebreid : Prijs € 427,50 inclusief btw ( dit betaald u vooruit via de webshop). Dit is op basis van 4 uur werk. Mocht er meer tijd nodig zijn om bovenstaande werkzaamheden te verrichten, dan wordt dit naderhand doorberekend.

Op factuur berekenen wij u: Voorrijkosten : afhankelijk van de afstand van ons bedrijf naar uw huis. Eventuele vervangmaterialen of onderhoudsmiddelen ( gaat in overleg ). Wij plannen het bezoek samen met u in.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onderhoudsbeurt Jacuzzi-Spa-HotSpring-Whirlpool” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *