MasterSpas is een jacuzzi en zwemspa fabrikant uit de Verenigde Staten, en leveren producten voor mensen die thuis willen ontspannen, maar ook thuis willen trainen en zwemmen. AL meer dan 25 jaar geleden opgericht. Inmiddels de grootste Zwemspa fabrikant in de Verenigde Staten en sterk aan de weg aan het timmeren met jacuzzi’s. MasterSpas werkt met de volgende slogan : Klanten krijgen de beste service, beste prijs en de beste kwaliteit.

Bio Magnetic hot tub therapy              Bio-magnets are placed at strategic points to relieve your body of stress and promote circulation

 

Master Force BioMagnetic Therapy Systeem :

Pijn verlichten: Ons exclusieve Master Force™ biomagnetische therapiesysteem wordt standaard geleverd op alle Master Spas-spa’s. Eeuwenlang gebruikt om pijn te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren, zwelling te verminderen en stijfheid te verlichten, wordt magnetische therapie opnieuw geboren in de moderne geneeskunde. Tegenwoordig gebruiken steeds meer artsen en fysiotherapeuten magnetische therapie voor de behandeling van rugklachten, artritis en sportblessures. En bijna 70% van alle professionele atleten gebruikt regelmatig magnetische therapie voor pijnverlichting en prestatieverbetering. Het Master Force Bio-Magnetic Therapy System past magnetische therapie toe op drukpunten in de nek en rug met de strategische plaatsing van krachtige magneten achter de StressRelief Neck and Shoulder Seat™.

 

 

Ecopure Charge Hot Tub Water Purification System:

Het EcoPur Charge-waterzuiverings- en filtratiesysteem voor jacuzzi’s is de nieuwste vooruitgang van Master Spas op het gebied van schoonwatertechnologie. Dit revolutionaire spafilter is ontworpen om alleen of in combinatie te werken met zowel het Mast3rPur™- als het QuietFlo™-systeem. Het EcoPur Charge-spafilter bootst de manier na waarop de natuur koper en zink gebruikt om water te zuiveren en vuil, bacteriën en algen te verwijderen. Het innovatieve filterontwerp bouwt voort op eerdere Master Spas hot tub-filters en maakt gebruik van het filtratieweefsel van Master Spas.

 

Mast3pur Water Management System:

 

Een jacuzzi is bedoeld om plezier in uw dagelijks leven te brengen – niet zomaar iets dat moet worden schoongemaakt en onderhouden. Met het Mast3rPur™-waterbeheersysteem kunt u elke keer dat u de cover opent, genieten van vers, schoon water met minder werk en minder chemicaliën in vergelijking met andere merken. Het geavanceerde systeem maakt gebruik van drie sanitaire methoden: ozon, UV-C-licht en een combinatie van mineralen via de EcoPur® Charge-filtratie. Het resultaat is een effectievere waterverzorgingsoplossing dan enig ander systeem op de markt. De combinatie van deze drie natuurlijke ontsmettingsmiddelen ondersteunt de algehele waterkwaliteit en vermindert de hoeveelheid agressieve chemicaliën die nodig zijn om een ​​optimale waterbalans te behouden. Door het Advanced Oxidation Process (AOP) verwijdert Mast3Pur water snel van verontreinigingen, chlooramines en micro-organismen met behulp van elk van de drie natuurlijke sanitaire methoden. AOP produceert krachtige hydroxylradicalen die desinfectie maximaliseren en chlooramines verminderen; het produceren van schoon, helder, gezuiverd bubbelbadwater. Mast3rPur werkt samen met het QuietFlo Water C1are System™*. De 24-uurs circulatiepomp blijft het water filteren en reinigen, zelfs als de hottub niet in gebruik is. Met QuietFlo kan een jacuzzi van 214 x 214 cm elke 11 minuten volledig worden gefilterd. De synergie van de drie elementen gecombineerd met continue circulatie zorgt voor een eenvoud en efficiëntie in waterzuivering die ongeëvenaard is. Het resultaat is schoner water met minder chemicaliën, zodat uw spa klaar is wanneer u dat bent.

energy efficient hot tub

Energie efficiënt :

In de afgelopen 20 jaar heeft Master Spas een reputatie opgebouwd voor innovatie die verder gaat dan alleen onze producten en functies. De innovatieve geest van Master Spas doordringt elk aspect van ons bedrijf. Het belangrijkste is dat onze producten niet alleen ‘gemaakt’ zijn, ze zijn ‘Master Crafted’. Al onze jacuzzi’s en zwemspa’s zijn gemaakt in de Verenigde Staten. Elk ontwerp is speciaal ontworpen en ontworpen om verbeterde therapie te leveren door middel van slimme, innovatieve ontwerpfuncties. En dan zijn er nog de Master Crafted-voordelen die je niet altijd ziet of waar je aan denkt, maar die toch een enorm verschil maken. Deze omvatten een geavanceerd isolatie-, filtratie- en verwarmingssysteem, samen met de extra stappen die we nemen om ervoor te zorgen dat onze spa’s gemakkelijk te onderhouden zijn en uitstekende prestaties leveren, nu en in de komende jaren. Dus hoewel er misschien talloze spa’s zijn, is er maar één Master Spa.

 

Waarom MasterSpas?

 • Isolatie
 • Filtratie
 • Energiezuinig
 • Diversiteit aan massage
 • Tot 10 jaar garantie*
 • Masterspas bestaat > 25 jaar
 • Voldoet aan alle EU en USA normen

Waarom MaroZwembaden?

 • Spa en Jacuzzi dealer sinds 2000, ervaring sinds 1996
 • Een van de oudste en meest ervaren jacuzzi dealers van NL
 • Eigen service dienst
 • Alle modellen in de showroom
 • Geschoold personeel
 • Meeste onderdelen op voorraad
 • Eigen magazijn
 • Persoonlijke uitleg bij opleveren

Call Now ButtonBel ons nu voor meer info