085-0221012 info@marozwembaden.nl

Zwemspa afmetingen

De afmetingen van een zwemspa zijn een stuk kleiner wanneer u deze vergelijkt met een traditioneel zwembad. Dankzij de tegenstroominstallatie heeft u minder ruimte nodig om toch heerlijk te kunnen zwemmen. Dat scheelt water, energie én een aanzienlijke hoeveelheid ruimte. MaroZwembaden en Spa’s biedt prachtige, veelzijdige zwemspa’s aan waar u zowel de ultieme ontspanning als een stevige sportieve uitdaging vindt.

Compact

En past daarom bijna altijd en overal.

Gezond

Draagt bij aan een gezonde levensstijl.
N

Binnen én buiten

Geschikt voor in de tuin en binnen.

Topmerken zwemspa’s

We leveren enkel de beste merken.

Klein in formaat, groots in prestaties

Niet alleen de afmetingen van een zwemspa zijn zeer voordelig, ook de functionaliteit ligt een stuk hoger dan bij een ‘gewoon’ zwembad. Graag zetten we de voordelen van een zwemspa voor u op een rij:

  • Kleinere ‘footprint’ dan gewone zwembaden
  • Sommige modellen hebben plek om te zwemmen én een jacuzzi-gedeelte
  • De tegenstroominstallatie kunt u vaak traploos instellen: bepaal uw eigen sportieve uitdaging
  • Niet alleen zwemmen, maar ook talloze andere sportactiviteiten mogelijk

Onze zwemspa’s

MaroZwembaden en Spa’s biedt u een prachtig assortiment zwemspa’s van Masterspas. Dit Amerikaanse topmerk staat bekend om zijn kwaliteit en we zijn er trots op dat we de enige Nederlandse dealer zijn van deze fantastische baden. Bekijk een selectie van ons aanbod hieronder. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan vooral contact op met onze collega’s via info@marozwembaden.nl of bel ons op 085-0221012.

Zwemspa kopen

MasterSpas

C19d

19D
587 x 239 x 153 cm
Airless VIP Technology

Download Brochure

C18d Pro

18D Pro
587 x 239 x 153 cm
Airless VIP Technology
Download Brochure

C18d

18D
587 x 239 x 153 cm
Airless VIP Technology
Download Brochure

C15d

15D
457 x 239 x 153cm
Airless VIP Technology
Download Brochure

Kies voor comfort

Dankzij de beperkte afmetingen van onze zwemspa’s houdt u ruimte over in uw tuin of huis. U kunt ze namelijk zowel binnen als buiten plaatsen. We durven zelfs te claimen dat een zwemspa u veel meer te bieden heeft dan een traditioneel zwembad:

  • Dankzij de afmetingen is een zwemspa verhuisbaar
  • Duurzamer dan een zwembad omdat u minder water en energie nodig heeft
  • Om in te ontspannen én (sportief) te zwemmen
  • Het hele jaar door te gebruiken
Zwemmachine 1

Wat is een zwemspa?

In feite is het een zwembad 2.0. Zoals u links op de afbeelding ziet, zijn de afmetingen van een zwemspa een stuk kleiner dan bij een normaal zwembad. Dat scheelt niet alleen ruimte, maar ook energie om het water te verwarmen.

Wat ook opvalt zijn de vele jets en de indeling van de spa. Deze zwemspa biedt namelijk naast een zwemgedeelte met tegenstroominstallatie plek voor 2 in het jacuzzi gedeelte. Met een zwemspa combineert u dus ‘the best of both worlds’.

Afmetingen zwemspa

Dankzij de beperkte afmetingen van een zwemspa houdt u ruimte over. Of u hem nu binnen plaatst of in uw tuin, u maakt de zwemspa makkelijk onderdeel van uw (tuin)inrichting. Laat hem bijvoorbeeld verzonken plaatsen en bouw er een vlonder omheen. Of plaats hem bij een beschutte plek in uw tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Aanbod Zwemmachine

Meer weten?

Heeft u nog vragen over onze zwemspa’s, of over de specifieke afmetingen? We helpen u graag. Leg onze experts uw wensen voor en we spreken met alle plezier de mogelijkheden met u door. U kunt ons bereiken via mail of telefoon.

Momentum Sequence
Call Now ButtonBel ons nu voor meer info