Zwemspa Endless Pool E-550 – verkocht – 1 jaar oud

39,950.00

Uitverkocht

Artikelnummer: E-550-EPFS Categorie:

Beschrijving

 • verkocht

 

In December 2020 plaatsten wij een Endless Pool E 550 Fitness systeem bij een van onze klanten.

Al gauw wist hij dat een onderwaterloopband voor hem heel belangrijk is, en bestelde hij een nieuw bad met onderwaterloopband.

Zodra dit bad binnen komt ( eind 2021 ), hebben wij dus een 1 jaar oude Endless Pool E 550 beschikbaar.

Wij geven er dan nog 1 heel jaar garantie op.

Normale prijs van een Endless Pool Fitness systeem is € 39.995,= exclusief plaatsen en opties.

Deze Endless Pool Fitness System E 550 wordt geleverd met:

2 originele deelbare covers E550  

2 Cover Cradle gasveersystemen voor eenvoudig openen en sluiten

Kleur buitenzijde Grijs , binnenzijde Alpine Wit.

Fitness attributen :

Roei-kit ( € 150,= )

Elastieken in 3 verschillende weerstanden ( € 195,=)

Afleveren

Uitleg en opleveren .

Optioneel :

Opstapbank zie foto ( € 895,= )

Plaatsen met een telekraan

U regelt zelf de benodigde electrakabel vanuit de meterkast naar de Endless Pool

Een prachtig zwembad voor buiten.

U wilt wel een zwembad, maar u wilt dan ook echt goed kunnen zwemmen. Schoolslag, rugcrawl, borstcrawl en zelfs vlinderslag! U zoekt het beste systeem, wat weinig geluid maakt, en een beleving alsof u tegen de stroming van een rivier inzwemt. Dus helder water, waar u gewoon doorheen kunt kijken. Het water duwt tegen uw hele lijf, dus een hele fijne regelmatige zwembeleving. De intensiteit is traploos te regelen via een app, net als de tijd die u wilt zwemmen. De app houdt ook nog de door u gezwommen meter bij. Op de rand van uw zwembad ligt de afstandsbediening, om eventueel het tempo aan te passen. Een ander groot voordeel van onze baden: mocht u gaan verhuizen, neemt u uw zwembad gewoon mee !

 

Endless Pool E 550:

Met ons laatste nieuwe Endless Pools Fitness-systeem van 4.6 m heeft u zelfs nog meer ruimte voor een volledige work-out bij u thuis. Zonder jetzitplaatsen en met een bredere trainingszone is de E550 de beste zwemspa op de markt.

De E550 is gebaseerd op het succes van onze E500. Door de bijkomende ruimte in de E550 kan het water optimaal stromen. Hierdoor kunt u met veel minder turbulentie zwemmen dan bij concurrerende spa’s.

Zoals de E500 bevat ook de E550 de eigen zwemstroom van Endless Pools, waardoor u in deze spa kunt zwemmen als in geen enkele andere spa op de markt. En u kunt nog steeds tot ontspanning komen met de 23 hydromassage-jets, die ergonomisch geplaatst zijn op rughoogte.

De E550 springt erbovenuit omwille van zijn extra ruimte voor de meest dynamische trainingen in het water en ook voor de grotere zwemmers! Voor uw comfort hebben we de spa-zitplaatsen verwijderd en de breedte uitgebreid tot 239 cm. U bent nu altijd paraat voor de nieuwe uitdagingen op het vlak van waterfitness.

De zwemstroom past zich gemakkelijk aan elk niveau aan, van peuters tot triatleten. Schakel gewoon de brede, diepe stroom aan om eenvoudig ter plaatse te zwemmen. Voor watertraining laat u de zwemstroom wat weerstand toevoegen zodat u wat meer inspanning moet leveren.

Kies voor de onderwaterloopband om te kunnen wandelen, joggen of lopen in de niet-belastende omgeving van water. Met een minder doorwegende activiteit dan op het vasteland verbrandt u toch evenveel calorieën en geniet u van een weerstand van 360 graden! Dat is ideaal om gewrichtspijn of overbelastingsletsels te dragen (of te vermijden).

De duurzame omkasting met stalen frame heeft een strakke, moderne stijl die nagenoeg onderhoudsvrij is. De E550 voorziet uw huis dus niet alleen van schoonheid, maar ook van handigheid. Met een ruime keuze aan opties – van onze onderwaterloopband tot een hele reeks upgrades voor zwemspa’s – kunt u uw zwemspa naar wens samenstellen.

 • Afmetingen: 4,6m L x 1,5m H x 2,39m B
 • Trainingsstroom: Endless Pool zwemmachine max speed 1:10 per 100 meter 
 • Hydromassage-sta plaatsen: 2
 • Hydromassage-jet: 23 (1 grote, 6 middelgrote, 16 mini jets )
 • Kuipkleur: Alpine White
 • Omkastingkleur: Gray Oak
 • 2 x originele klapcover 
 • Besturing via app mogelijk
 • Waterornament: Verlichte watervallen
 • Trainingsopties: Tether voor zwemmen, roeikit en weerstandbanden
 • Inhoud: 8.934 liter
 • Gewicht leeg: 1.669 kg
 • Waterzuivering: UltraViolet + Ozon
 • Greepsteunen: 5, roestvrij staal
 • Elektrische vereisten: 3 x 25 Ampere 230 volt/ 50 Hz 
 • Kabel : 5 x 6 mm2 
 • Verwarming: 3.000 watt