Endless Pools ELITE – gebruikt – verkocht

29,950.00

Endless Pools Zwembad Elite zwemmachine trainingsbad

Uitverkocht

Artikelnummer: EP-Elite Categorie:

Beschrijving

Endless Pools Zwembad Elite zwemmachine trainingsbad ( 14-12-2021 verkocht )

Net door ons ingeruild , 2,5 jaar oud ( uit 2019 ):

Een Endless Pools Elite, het zwembad met de sterkste stroming verkrijgbaar.

Endless Pools maakt al 35 jaar intelligente zwembaden. Dwz een klein zwembad, met een zeer rustige , stille maar sterke stroming. Als een soort loopband, maar dan om in te zwemmen. Je zwemt dus eigenlijk op een plek. Deze baden zijn er in verschillende uitvoeringen. Het topmodel is de ELITE, een zwembad waar de allerbeste in kunnen trainen. Op topsnelheid kun je namelijk 55 seconden per 100 meter zwemmen. Dan behoor je bij de Nederlandse top. Maar je kunt natuurlijk ook rustiger zwemmen. Het mooie van dit zwembad is dat je de intensiteit ( snelheid ) en de tijd dat je die intensiteit wilt zwemmen, zelf kunt bepalen dmv een app. Dus ben je een fanatieke zwemmer/zwemster of triatleet, wil je thuis kunnen zwemmen, of ben je zwem- of triatlon trainer, dan is dit je kans. ( het bad voldoet niet aan de WHVBZ ).

De Elite biedt trainers een unieke en ongeëvenaarde mogelijkheid om elk element van hun zwemslag te analyseren, terwijl zowel de trainer als de atleet onmiddellijk realtime feedback krijgen via meerdere aanpasbare camera’s en spiegels.

De Elite maakt gebruik van een motor van 7,5 PK en haalt een snelheid van 55 sec./100 meter. Bovendien biedt hij de snelste, vloeiendste zwemstroming van alle zwemmachines op de markt. Met een standaard zwemzone van 2,44 x 4,27 x 1,37 m (aangepaste groottes en dieptes verkrijgbaar) en twee op maat gemaakte propellers aangedreven door een enkele afstandsbediening, daagt de Elite zelfs de beste zwemmers uit.

De op maat gemaakte afvoer van 61 x 53 cm produceert een waterstroom die breed, diep en vloeiend is. Door twee propellers te monteren aan elke kant van de lange retourkanalen wordt het water in de juiste richting gebracht alvorens het in de behuizing van de aandrijving terechtkomt. Hierdoor krijgt het voldoende tijd om de meest optimale richting aan te nemen en wordt er een ultravloeiende stroom geproduceerd. Met de Elite kan een trainer de huidige snelheid verhogen naar het tempo van een wedstrijdzwemmer — exact zien wanneer en hoe zijn slag afbreekt — en die bijstellen. Onmiddellijk. Dat kan niet als u drie banen van een zwembad van 50 m ver moet roepen.

De levering bestaat uit;

Constructie : Metalen panelen, afmetingen 426 x 244 x 137 ( lxbxh) binnenmaat, buitenmaat 444 x 262 x 137 cm. Met de bijbehorende U profielen voor stabiliteit, en bevestigingsmateriaal om de panelen aan elkaar te koppelen.

Er zijn 4 gaten van ongeveer 8 cm door ons dichtgemaakt met een pvc plaat. Zie je niets van en doet niets van de werking af. Om het bad op te bouwen hebben we ruimte om het bad heen nodig.

Bodemspiegel ( groot ) en hoekspiegel

Compleet binnenwerk, bestaande uit kanalen, zwemmachine met 2 propellers, achterbank met hoekinstap.

Folie bevestigings strip

Liner beat ( waar de liner mee geklemd wordt )

Endless Pools Coping ( kunststof randafwerking )

7.5 PK hydraulische pomp met hydraulische leidingen en nieuwe olie.

Pace display ( zwemsnelheid continue zichtbaar )

Fit @ home app ( trainingen zelf samen te stellen via app )

Exclusief is transport en montage, graag in overleg.

 

Geheel nieuw wordt er bijgeleverd :

Een liner 426 x 244 x 137 cm

2 skimmers

1 filter met pomp en glas als filtermedium

Pvc leidingwerk tussen skimmers, filterpomp en inlaten, max 5 meter.

Ondervilt

Afdekking ( foam ) met opwikkelsysteem , geheel nieuw

Verwarmingsysteem dmv 4 kw heater

 

Dit bad heeft een nieuwprijs ( in deze configuratie ) van € 49.000,= inclusief btw exclusief montage. Omdat dit bad 2,5 jaar gebruikt is, maken we graag een mooie aanbieding voor u. 

Benodigd : 3 fasen aansluiting ( 3 x 20 Amps C karakteristiek ) + 1 fase 20 Amps C karakteristiek. Kabel : 5 x 4 mm 2 ( 3 fasen ) en 3 x 4 mm2 ( 1 fase ).

 

Neem svp bij serieuze interesse contact met ons op.