Zwemspa inruilen

U heeft een zwemspa en bent daar niet tevreden over. Het bad voldoet niet aan uw verwachtingen, is kapot of lekt. Het maakt ons niet uit in welke staat uw huidige zwemspa zich bevindt. Of er komen flinke reparatie kosten aan. Niet doen !

Wij ruilen hem in, en u krijgt altijd de de hoogste prijs voor uw huidige zwemspa terug

Hoe gaat dit in zijn werk?

U kiest op onze site een MasterSpa model waar uw interesse naar uitgaat. Dat laat u ons weten, en u stuurt per app of mail fotos van uw huidige zwemspa. U geeft aan wat er volgens u mis mee is, of dat alles prima werkt. Ook willen wij graag weten wat de huidige stroomvoorziening is, en met welke telekraan of heftruck de zwemspa uit de tuin te halen is. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze grote showroom in Lelystad waar wij meerdere MasterSpas zwemspas hebben staan.

Binnen 4 uur krijgt u een antwoord met het door u bij te betalen bedrag, of als u in de showroom bent maken we meteen een aanbieding voor u.

Welke baden ruilen wij in :

Alle zwemspas van Fonteyn Spas , Passion Spas, Bubbelkoning, Riptide, Sunspabenelux enz. ( allen gefabriceerd in China )

Alle Amerikaanse zwemspas van Endless Pools, Jacuzzi, Sundance, Swimlife en natuurlijk MasterSpas

Alle Europese spas van Wellis en andere oost europese merken

 

U gaat er bij inruil altijd op vooruit, tenzij u al een MasterSpa heeft! Wij vertellen u er graag alles over in de showroom.

Mocht u een merk zwemspa hebben wat hier niet bijstaat, neem dan contact met ons op , we proberen u dan een mooi voorstel te doen.

Call Now ButtonBel ons nu voor meer info