Zwemspa inruilen

Toont uw zwemspa beschadigingen of voldoet hij niet meer aan uw verwachtingen? Reparatiekosten en de kosten van het aanschaffen van een nieuwe zwemspa kunnen hoog oplopen. We begrijpen dat u in beide gevallen een nieuwe zwemspa wilt aanschaffen én voor de beste kwaliteit en prijs. Dit kunt u realiseren door het inruilen van uw huidige zwemspa! Ook uw zwemspa inruilen? We leggen u graag uit hoe dit werkt en wat de voordelen zijn.

Voordelen van het inruilen van uw zwemspa

Sinds 1996 vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige zwemspa’s met als doel om de ultieme ontspanning te combineren met optimale beweging. Als uw zwemspa aan vervanging toe is, dan kunt u uw zwemspa inruilen bij MaroZwembaden en Spa’s. Met ons inruilprogramma geniet u van belangrijke voordelen, zoals:

 • Ontvang korting op de aanschaf van uw nieuwe zwemspa: bij het inruilen van uw huidige zwemspa hoeft u nooit de volledige nieuwprijs te betalen. De hoogte van de korting is afhankelijk van het merk en de staat van uw huidige zwemspa.
 • Eenvoudig: bij het installeren van uw nieuwe zwemspa nemen we gelijk uw oude zwemspa mee terug. We verzorgen de overgang naar uw nieuwe zwemspa op een professionele wijze.
 • Fabrieksgarantie van 2 tot 10 jaar: u ontvangt een nieuwe fabrieksgarantie van minimaal 2 tot maximaal 10 jaar als u uw oude zwemspa bij ons inruilt.
 • Ontspanning en plezier: voor in elk geval de komende 15 tot 20 jaar.

We leggen u hieronder graag uit hoe ons inruilprogramma werkt. Neem bij vragen contact met ons op.

Hoe werkt het inruilen van mijn zwemspa?

Het inruilen van uw zwemspa is makkelijk online te regelen. Bespreekt u liever mondeling de mogelijkheden? Dan verwelkomen we u graag in onze showroom in Lelystad. In onze showroom maken we meteen een aanbod voor u.

 1. Selecteer op onze website alvast een nieuwe zwemspa waar uw voorkeur naar uitgaat.
 2. Maak foto’s van uw huidige zwemspa.
 3. Verzamel de foto’s en stuur ze naar info@marozwembaden.nl. We horen graag wat er mis of kapot is met uw huidige bad. Als alles naar behoren werkt, dan kunt u dat in de e-mail vermelden. We willen graag weten wat de huidige stroomvoorziening is en hoe uw zwemspa uit de tuin kan worden gehaald. Daarnaast horen we graag naar welke nieuwe zwemspa uw interesse uitgaat.

Zodra we uw e-mail in goede orde hebben ontvangen, nemen we binnen 4 uur contact met u op om het aanbod te bespreken.  

Welke zwemspa’s ruilen we in?

U kunt bij ons verschillende merken zwemspa’s inruilen. We waarborgen dat u bij het inruilen van uw huidige zwemspa de hoogste prijs ontvangt en er altijd op vooruitgaat. Bij ons kunt u de volgende zwemspa’s inruilen:

 • Bubbelkoning
 • Endless Pools
 • Fonteyn Spas
 • Jacuzzi
 • MasterSpas
 • Passion Spas
 • Riptide
 • Sundance
 • Sunspabenelux
 • Swimlife
 • Wellis

Staat uw zwemspa merk er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Veelgestelde vragen over het inruilen van uw zwemspa

Wat is de inruilwaarde van mijn oude zwemspa?

De inruilwaarde is afhankelijk van het merk en de staat van u oude zwemspa. Neem contact met ons op voor meer informatie over de inruilwaarde. Of breng een bezoekje aan onze showroom in Lelystad.

Is het mogelijk om mijn zwemspa in te ruilen als hij kapot is?

Ja, u kunt uw zwemspa inruilen als deze kapot is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nemen jullie mijn oude zwemspa mee?

Ja, bij het installeren van uw nieuwe zwemspa nemen we uw oude zwemspa op dezelfde dag mee.

Kan ik mijn oude zwemspa inruilen als deze niet bij MaroZwembaden is gekocht?

Ja, dat is mogelijk. Bekijk ons overzicht van alle merken die we accepteren. Staat uw zwemspa er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik mijn oude zwemspa inruilen voor een ander product?

Als u liever een jacuzzi of trainingszwembad van ons heeft, dan kunt u ook daarvoor uw zwemspa inruilen.

Uw oude zwemspa inruilen bij MaroZwembaden en Spa’s

Wilt u uw zwemspa inruilen of heeft u nog vragen over onze service? Neem contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 08 81 012 en per e-mail via info@marozwembaden.nl.

Bespreekt u liever de mogelijkheden mondeling? Dan ben u van harte welkom in onze showroom in Lelystad. Onze experts kijken graag met u mee. 

MaroZwembaden en Spa’s
Wigstraat 22
8223 EG
Lelystad