Zwemspa

> Zwemspa’s

Een zwemspa biedt de beste eigenschappen van een zwembad in een compacte vorm. Bovendien kunt u hem combineren met een jacuzzi. Ultieme ontspanning én inspanning komen zo perfect samen op een plek, of dat nu binnen of buiten is. Ontdek ons assortiment prachtige swimspa’s van het topmerk Masterspas hieronder.

C19d

19D
587 x 239 x 153 cm
Airless VIP Technology

Download Brochure

C18d Pro

18D Pro
587 x 239 x 153 cm
Airless VIP Technology
Download Brochure

C18d

18D
587 x 239 x 153 cm
Airless VIP Technology
Download Brochure

C15d

15D
457 x 239 x 153cm
Airless VIP Technology
Download Brochure

Zwemspa kopen

Steeds meer mensen kiezen voor een zwemspa in plaats van een traditioneel zwembad. En dat is niet zo vreemd: een zwemspa heeft namelijk veel voordelen die een zwembad niet heeft.

  • Zeer compact, dus makkelijker te plaatsen én verhuisbaar
  • Mogelijkheid om een zwembad en jacuzzi te combineren
  • Om in te ontspannen én (sportief) te zwemmen
  • Geschikt voor aqua workouts
  • Het hele jaar doorzwemmen
2018 Mpss Momentum D Exercise Arizona Dsc5821 Web Friendly
2017 Twilight Dsc2768 Web Friendly

Wat is een zwemspa?

Het woord ‘zwemspa’ zegt eigenlijk alles al: het is een combinatie van een zwembad en een spa. Zwemspa’s zijn zo compact omdat ze voorzien zijn van een tegenstroominstallatie en speciale jets, wat inhoudt dat u heerlijk baantjes kunt trekken zonder dat u vooruit gaat.

Heeft u een lekker stuk gezwommen? Dan is het nu tijd voor ontspanning in het spa-gedeelte, waar veel van onze zwemspa’s mee zijn uitgerust. Net als in een losstaande jacuzzi geniet u hier van een warm bubbelbad met massagestralen en een comfortabele zitpositie. Onze zwemspa’s met 2 bassins zijn:

  • MP Momentum Deep
  • Challenger 19D
  • Trainer 19 en 19 Deep

Ga de uitdaging aan

Bij MaroZwembaden en Spa’s vindt u ook zwemspa’s waar u alleen in zwemt, dus zonder jacuzzigedeelte. Deze zwemspa’s zijn nog compacter dan de baden met 2 bassins en bieden zwemmers van ieder niveau een (sportieve) uitdaging. Met de hightech tegenstroominstallatie bepaalt u zelf hoe groot die uitdaging is door zelf de stroming te regelen.

Veelzijdiger en voordeliger dan een zwembad

Een groot voordeel van een zwemspa ten opzichte van een ‘gewoon’ zwembad en losse jacuzzi, is de ruimtebesparing die het oplevert. Dankzij de tegenstroominstallatie kunt u heerlijk zwemmen en hoeft u bovendien niet telkens te keren. Het kleinere formaat is ook voordeliger op het gebied van verbruik: u heeft voor een zwemspa minder water nodig én minder energie om het bad te verwarmen.

Combineer optimale beweging met ultieme ontspanning

Een zwemspa biedt u alle ruimte voor in- en ontspanning. Trek eindeloos baantjes in het zwembadgedeelte of ontspan in het jacuzzigedeelte. Ondanks dat een swimspa kleiner is dan een regulier zwembad, heeft hij genoeg plek om ook uw gezin en vrienden met volle teugen te laten genieten. De meeste van onze zwemspa’s hebben namelijk in het spa-gedeelte meerdere zitplaatsen.

Zwemspa volledig verzorgd door MaroZwembaden en Spa’s

Via onze webshop koopt u gemakkelijk en snel een zwemspa. Daar houdt het echter niet bij op. Wist u dat we bij MaroZwembaden en Spa’s namelijk ook de plaatsing, aanleg en installatie van uw nieuwe swimspa verzorgen? We horen graag wat uw wensen zijn, zodat we u perfect maatwerk kunnen leveren.

Pure ontspanning

Kom volledig tot rust na een drukke dag.

Comfortabel

Sport en ontspan in het comfort van uw eigen huis.

Topkwaliteit

Echt zwemmen in een zwemspa van topkwaliteit.
N

Binnen én buiten

Onze zwemspa’s zijn geschikt voor binnen en buiten in de tuin.

Kies voor de allerbeste zwemspa: Masterspas

Bij MaroZwembaden en Spa’s vindt u enkel zwemspa’s van de beste kwaliteit. We zijn namelijk exclusief dealer in Nederland van het Amerikaanse Masterspas. Dit is ’s werelds grootste fabrikant van zwemspa’s, spa’s en hottubs, volledig in de USA geproduceerd. We importeren direct van Masterspas, waardoor u flink bespaart op de aanschafkosten in vergelijking met andere Amerikaanse zwemspa merken.

Momentum Sequence

Meer weten?

Heeft u nog vragen over onze zwemspa’s of bent u benieuwd of er een bij u thuis past? Onze experts helpen u graag. Leg ons uw wensen voor, dan bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via onderstaande buttons.

Call Now ButtonBel ons nu voor meer info