Zwemspa accessoires

 

Om de beste ervaring met uw zwemspa te creëren, breidt u hem uit met passende zwemspa accessoires. Bij MaroZwembaden en Spa’s vindt u de juiste filtersystemen en meer om uw sportieve thuiswellness helemaal compleet te maken. Bovendien zorgt u er met de juiste uitrusting voor dat uw spa veel langer meegaat. Op deze pagina vindt u ons assortiment zwemspa toebehoren. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

 

Jacuzzi's

Pure ontspanning na een drukke dag

Zwemspa's

Trainen en zwemmen in eigen tuin

Trainingszwembaden

Echt zwemmen, passend in uw agenda, op uw tempo!
N

Zwemmachines

Voor nieuwe en bestaande zwembaden
 • Masterspas Mp Legend Filter X268546 2

  MasterSpas LSX – Twilight series filter PMA-R1

  79.00
 • Endless Pool Fitness System Filter

  Endless Pool Fitness System vervang filter # 77728

  49.00
 • Ep Filter 300x300

  Endless Pool Fitness System vervang filter spagedeelte # 77931

  69.00
 • Endlesspool Fastlane

  Endless Pools Fastlane Pro zwemmachine

  16,950.00
 • Aanbieding! Fixaleakweb.jpg

  Fix a leak Zwembad lek reparatie 0,25 liter

  16.50
 • Spavac Hotspring.png

  Spa bodemzuiger Spavac

  69.00
 • Hayward Starclear C500

  Hayward C-500 Starclear filtersysteem

  595.00

Zwemspa filters

Om het water van uw zwemspa goed schoon en helder te houden, is het belangrijk om het juiste filter te kiezen. De filters in ons assortiment zorgen niet alleen voor hygiënisch en fris zwemwater, maar dragen ook bij aan een optimale werking van alle mechanische functies. Dit verlengt de levensduur van uw spa, zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft.

2018 Mpss Momentum D Exercise Arizona Dsc5821 Web Friendly
Pool Alternative

Zwemspa schoonmaken

Ook goed onderhoud is essentieel voor een lange levensduur van uw zwemspa. Door uw spa regelmatig en op de juiste manier schoon te maken, heeft u geen last van zand of vuil op de bodem en houdt u de hygiëne op peil. De bodemzuiger in ons assortiment is handzaam, draadloos en eenvoudig in gebruik.

Veilig zwemmen en ontspannen

Als u een eigen zwemspa heeft, wilt u natuurlijk zeker weten dat het water veilig is en niet uw gezondheid schaadt. Met een zoutelectrolyse zorgt u voor veilig zwembadwater. Dit apparaat zorgt voor een automatische meting en perfecte dosering van de benodigde hoeveelheid chloor.

2017 Twilight Dsc2768 Web Friendly
Covana Legend Marozwembaden En Spas 7

Zwemspa overkapping

Wilt u in vrijwel alle weersomstandigheden kunnen genieten van uw zwemspa? Dan is een zwemspa overkapping dé uitkomst. Met de Covana LEGEND maakt u uw spa nog luxueuzer en bent u optimaal beschermd tegen felle zon of regen tijdens het zwemmen en ontspannen.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie of advies over de juiste accessoires voor uw zwemspa? Onze specialisten staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande buttons.

Afbeelding1