Masterspa’s Zwemspa’s > H2X Therapool

H2X Therapool

De H2X Therapool zwemspa is een fantastische manier om heerlijk te zwemmen in uw eigen tuin. Het is niet meer nodig om speciaal naar een openbaar zwembad te gaan om te trainen. Met een zwemspa kunt u thuis trainen wanneer u maar wilt. De H2X Therapool heeft bovendien genoeg mogelijkheden voor ontspanning. Daar geniet u met het hele gezin van. We zijn trots dat we u zwemspa’s mogen aanbieden van de grootste fabrikant ter wereld, MasterSpas® uit Amerika. In onze showroom in Lelystad kunt u ons aanbod bekijken en uitproberen. Want sporten en trainen is thuis heel goed mogelijk en dat willen we u graag laten zien.

H2X Therapool zwemspa

Onze modellen zijn compact, waardoor u weinig ruimte en water nodig heeft. Maar de mogelijkheden zijn er niet minder om! Alles om te trainen, om fitness te beoefenen en te ontspannen is aanwezig. Met de hoogste kwaliteit die er te vinden is.

Therapool 13

13
396 x 229 x 122 cm
Flow stream Swim Jets
Download Brochure

Therapool D

D
336 x 239 x 153 cm
Flow stream Swim Jets
Download Brochure

Therapool Se

SE
336 x 239 x 130 cm
Flow stream Swim Jets
Download Brochure

Therapool15
Therapool 15 
457 x 229 x 130 cm
Flow stream Swim Jets

Download Brochure

Pure ontspanning

Kom volledig tot rust na een drukke dag.

Comfortabel

Sport en ontspan in het comfort van uw eigen huis.

Topkwaliteit

Echt zwemmen in een zwemspa van topkwaliteit.
N

Binnen én buiten

Onze zwemspa’s zijn geschikt voor binnen en buiten in de tuin.

Openwater situaties nabootsen

Het zwembad is uitgerust met diverse stroominstallaties en waterjets. Daarmee kunt u verschillende soorten stromen instellen. Door de tegenstroom kunt u eindeloos vooruit zwemmen zonder ooit de overkant te halen. In werkelijkheid blijft u dus steeds op dezelfde plek, maar bootst u echt de zwemsituaties na. De kracht van de stroom bepaalt u zelf. Met een minder sterke stroom kunt u het rustige baantjestrekken nabootsen, maar ook een krachtige stroom opwekken waardoor u het wedstrijdzwemmen kunt trainen.

Kom tot rust in de Therapool zwemspa

In de spa kunt u heerlijk relaxen. Er zit een bubbelbad in met een aantal zitplaatsen. De massagestralen helpen uw lichaam om te ontspannen na uw zwemoefeningen. Uw kinderen kunnen gewoon lekker spelen op warme dagen. Kortom, met een zwemspa heeft u de mogelijkheid om zowel te sporten als te ontspannen. Een aparte jacuzzi is dus niet nodig. De H2X Therapool is een genot voor het hele gezin.

De ervaring

De H2X Therapool serie

Er zijn vier modellen beschikbaar in deze serie. De afmetingen variëren en er zijn een paar kleine verschillen. Met de kleine modellen heeft u niet veel ruimte nodig om toch een zwemspa neer te zetten. Bekijk de brochures van de modellen op onze website om te zien wat het beste bij u past. Wilt u het met eigen ogen zien? Kom dan langs in onze showroom. U kunt een afspraak maken via 085 – 022 1012 of via info@marozwembaden.nl. We leggen u graag uit wat de opties zijn. U bent van harte welkom!

De H2X Therapool laten installeren

Natuurlijk bezorgen wij uw H2X Therapool bij u aan huis. Maar daar blijft het niet bij. Wij installeren de zwemspa en we gaan niet weg voordat alles functioneert zoals het moet. Dat scheelt u een heleboel werk. Het enige dat u hoeft te doen is toekijken bij de installatie en daarna heerlijk genieten van uw nieuwe zwembad.

De Therapool kan los worden neergezet. Inbouwen in de grond kan ook. Dat doen we met alle plezier voor u, maar het is meer werk. Het gevolg is dat de kosten omhoog gaan. Los neerzetten is goedkoper. Extra voordeel daarbij is dat de zwemspa makkelijker te verplaatsen is. Bij een verhuizing kunt u het eenvoudiger meenemen naar uw nieuwe woning. Vraag vrijblijvend advies aan ons als u hier vragen of wensen over hebt.

Extra accessoires en mogelijkheden

U kunt extra accessoires aanschaffen bij uw H2X Therapool zwemspa. Om meer fitness opties te hebben wij accessoires zoals elastieken om uw armspieren te oefenen of de mogelijkheid om te roeien. Zo tilt u uw zwemspa omhoog naar een allround systeem voor een complete fitness. Daarnaast zijn er allerlei aanpassingen te krijgen. Wat denkt u van:

  • antislip bodem
  • een overkapping
  • ledverlichting
  • een rolcover
  • een bodemzuiger

U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Bekijk de accessoires op onze website.
Er is bovendien nog keuze in kleuren. De shell (binnenkant) is te verkrijgen in Sterling Silver Marble en Sierra. De skirting (buitenkant) is leverbaar in Espresso of Graphite Grey.

Test de H2X Therapool zwemspa uit

We beseffen dat u zekerheid wilt over een eventuele aanschaf. Daarom staat onze showroom voor u open. In de meeste showrooms kunt u alleen kijken naar producten. Niet bij ons! Een zwemspa moet ervaren worden. Daarom bieden we u de mogelijkheid om de Therapool uit te testen. Maak een afspraak en neem uw zwemkleding mee. Dan kunt u zelf ontdekken wat voor u de juiste keuze is. Met de zekerheid dat u jarenlang kunt trainen, sporten en ontspannen in uw eigen persoonlijke zwemspa, die perfect bij u past.

Michael Phelps

H2X Challenger

H2X Trainer

Contactgegevens

Neem contact op via telefoon of e-mail. We zijn open van dinsdag tot zaterdag.
Ons adres is:

MaroZwembaden en Spa’s BV
Wigstraat 22
8223 EG Lelystad

Telefoon: 085 – 022 1012
E-mail: info@marozwembaden.nl

Therapool15