H2X Trainer

Masterspa’s Zwemspa’s > H2X Trainer

Het Amerikaanse merk MasterSpas® is het brein achter de populairste zwemspa’s. Met een zwemspa komen luxe, inspanning en ontspanning samen. Zo blijft u sportief en heeft u na een workout de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen. Bij MaroZwembaden en Spa’s vindt u altijd een zwemspa die voldoet aan uw wensen. Ontdek hier meer over de H2X Trainer of laat u door ons adviseren in onze showroom in Lelystad.

 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Het hele jaar door te gebruiken
 • Voor fitness en ultieme relaxmomenten

H2X Trainer brochure

Over de H2X Trainer Series

De H2X Trainer biedt een zwem- en trainingservaring waarbij u op unieke wijze traint én geniet. Dankzij slimme technologieën bootst de H2X Trainer zwemspa verschillende waterstromen na. Zo kunt u zwemmen, wandelen of zelfs rennen in uw zwemspa. Als u na die tijd wilt ontspannen, dan maakt u gebruik van de ingebouwde Xtreme Therapy Cove. U bepaalt zelf de temperatuur van het water en de sterkte van de massagestralen.

H2X Trainer zwemspa kopen

De H2X Trainer lijn bestaat uit zes verschillende modellen. Bekijk de brochures hieronder of plan een afspraak in om langs te komen in onze showroom! We zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 022 1012 en per mail via info@marozwembaden.nl.

T19 Deep

T19 Deep
587 x 239 x 153 cm
Air injected VIP technology
Download Brochure

T19

T19 
587 x 239 x 130 cm
Air injected VIP technology
Download Brochure

T18

T18 Deep
547 x 239 x 153 cm
Air injected VIP technology
Download Brochure

T15 Deep

T15 Deep
457 x 239 x 153 cm
Air injected VIP technology
Download Brochure

T15

T15 
457 x 239 x 130 cm
Air injected VIP technology
Download Brochure

T12

T12
366 x 239 x 130 cm
Air injected VIP technology
Download Brochure

Ontdek de zes H2X Trainer zwemspa’s

De H2X Trainer zwemspa serie bestaat uit zes verschillende modellen. Zo is er voor iedereen wel een passende zwemspa. Deze collectie is uitermate geschikt voor fitnessliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar next level ontspanning. Bent u benieuwd welke H2X zwemspa het beste bij u past? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Lees bovenstaande brochures om meer te weten te komen over de verschillende H2X Trainers.

Pure ontspanning

Kom volledig tot rust na een drukke dag.

Comfortabel

Sport en ontspan in het comfort van uw eigen huis.

Topkwaliteit

Echt zwemmen in een zwemspa van topkwaliteit.
N

Binnen én buiten

Onze zwemspa’s zijn geschikt voor binnen en buiten in de tuin.

H2X Trainer voordelen

Elke H2X Trainer heeft zijn eigen voordelen. Zo hebben de T19 Deep en T19 modellen bijvoorbeeld een los bad eraan vast dat u apart kunt verwarmen. Daarnaast zijn er ook grote verschillen in de afmetingen en dieptes binnen de collectie. Bekijk de verschillende brochures om alle details te vinden. Ondanks de unieke verschillen hebben de H2X Trainer zwemspa’s natuurlijk wel een aantal dezelfde voordelen:

 • Tussen de 130 en 153 cm diep
 • Air injected VIP technology
 • Mogelijkheid tot personalisatie
 • Inclusief H2Xercise Fitness System

Stel uw eigen H2X Trainer zwemspa samen

Muziek tijdens het sporten of relaxen, een coversysteem tegen vuil of een antislipvloer: het is allemaal mogelijk. Personaliseer uw H2X Trainer van begin tot eind om de perfecte zwemspa te creëren. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren:

Binnenkant (shell)

 • Sierra
 • Sterling Silver Marble

Buitenkant (skirting)

 • Espresso
 • Graphite Grey

 

Premium opties bij de zwemspa

Onder de premium opties valt het Fusion Air Sound System. Hiermee kunt u naar uw favoriete muziek luisteren via waterbestendige speakers met maximale geluidskwaliteit. Via bluetooth verbindt u het systeem gemakkelijk aan uw mobiele apparaat. U kunt zelfs uw tablet verbinden, zodat u uw favoriete film of serie kunt afspelen.

Bovendien heeft u de mogelijkheid tot het toevoegen van een AXIS Cover System om vocht en vuil van buitenaf weg te houden. Dit is sterk aan te raden als u uw zwemspa buiten heeft staan. Voeg eventueel een Nonslip Comfort Floor System toe voor betere grip op de bodem. Om uw zwemspa helemaal compleet te maken heeft u nog de optie voor het plaatsen van ledverlichting.

Neem contact met ons op om uw eigen H2X Trainer zwemspa samen te stellen.

Bekijk de uitgebreide zwemspa collectie van MasterSpas®

Is de H2X Trainer toch niet iets voor u? MaroZwembaden en Spa’s biedt naast de H2X Trainer serie drie andere collecties aan. Bekijk ons assortiment van Michael Phelps, H2X Challenger en H2X Therapool.

Michael Phelps

H2X Challenger

H2X Therapool

Bekijk de H2X Trainer in onze showroom

Is uw keuze gevallen op een H2X Trainer zwemspa? Of twijfelt u nog? Kom gerust eens bij ons langs in de showroom in Lelystad. Hier kunt u onze zwemspa’s zelfs uitproberen, dus vergeet vooral uw zwemkleding niet. Maak voorafgaand aan uw bezoek een afspraak via 085 – 022 1012 of door een mail te sturen naar info@marozwembaden.nl.

MaroZwembaden en Spa’s
Wigstraat 22
8223 EG Lelystad

Call Now ButtonBel ons nu voor meer info