Michael Phelps

MaroZwembaden en Spa’s importeert met trots de gehele serie van de grootste zwemspa fabrikant ter wereld, MasterSpas ®. Zo ook de welbekende spa’s van Michael Phelps. Hiermee ervaart u de superieure Amerikaanse kwaliteit tegen de beste prijs! Kom bij ons langs in Lelystad en ontdek de voordelen van een zwemspa. Neem eventueel uw zwemkleding mee om direct een Michael Phelps spa uit te proberen.

 

  • Het hele jaar door te gebruiken
  • Zwemmen, fitness, krachttraining, roeien en meer!
  • Zwemspa’s naar eigen wens personaliseren

MasterSpas® Michael Phelps zwemspa’s

De Michael Phelps zwemspa serie bestaat uit drie verschillende modellen. Bekijk de brochures voor meer informatie, vraag een offerte aan of plan een afspraak in om langs te komen in onze showroom!

Model Mp Force Thumb

Force Deep
510 x 239 x 153 cm
Propulsion Wave XP
Download Brochure

Model Mp Signature Thumb

Signature Deep
546 x 239 x 153
Propulsion Wave XP
Download Brochure

Model Mp Momentum Deep Thumb

Momentum Deep
587 x 239 x 153 cm
Propulsion Wave XP
Download Brochure

Drie verschillende zwemspa’s

De collectie van Michael Phelps bestaat uit drie verschillende modellen, elk met eigen afmetingen en unieke eigenschappen. Weet u niet welke zwemspa het beste aansluit bij uw voorkeuren, laat u dan adviseren door een van onze medewerkers. Kom bij ons langs in Lelystad of bel ons direct op 085 – 022 1012.

Ontwerp uw eigen Michael Phelps zwemspa

Het design van de binnen- en buitenkant van de zwemspa mag u helemaal zelf indelen. U heeft de keuze uit een aantal kleuren die u met elkaar kunt combineren.

  • Voor de shell (binnenkant) kunt u kiezen uit Sterling Silver Marble of Sierra
  • De skirting (buitenkant) is beschikbaar in Graphite Grey en Espresso

Wilt u meer informatie over de kleuren, eigenschappen of opties? Bekijk dan de bijbehorende brochures. Klik op de button hieronder om meer te lezen over de garantievoorwaarden van de zwemspa’s.

Premium opties voor uw zwemspa

Heeft u een zwemspa op het oog, dan kunt u hem helemaal personaliseren. U heeft de keuze uit verschillende kleuren voor de binnen- en buitenkant, maar er zijn ook zogenaamde premium opties. Deze opties kunt u bijvoorbeeld laten toevoegen aan uw spa:

  • Fusion Air Sound System
  • Mast3rPur Water Management System
  • Axis Cover System

Maar wie is Michael Phelps eigenlijk?

De Amerikaan Michael Phelps is een bekende zwemmer en een echte sportheld voor velen. Hij won het ongelofelijke aantal van 23 gouden medailles op vier Olympische Spelen en is daarmee de atleet met (veruit ) de meeste Olympische gouden medailles. Al sinds 2010 werken MasterSpas® en Michael Phelps samen aan een unieke spa lijn, en met succes! Inmiddels zijn er uit deze samenwerking al meerdere zwemspa’s voort gekomen waar mensen van over de hele wereld plezier aan beleven.

MasterSpas

Voordelen van een Michael Phelps spa

Een spa van Michael Phelps is het hele jaar te gebruiken. Er is genoeg ruimte in de zwemspa’s om te zwemmen, trainen of ontspannen. Zeker na een flinke workout is het heerlijk om uw lichaam wat rust te geven op de speciale massagetherapiebank. Dankzij het nonslipsysteem heeft u uitstekende grip op de bodem.

Terwijl u geniet kunt u uw Apple of Android apparaat verbinden met de zwemspa en met één simpele klik het licht, de massagestand en de temperatuur aanpassen. De zwemspa is gemakkelijk af te dekken met een cover als u het bad verlaat. Hierdoor blijft uw spa schoon van stofdeeltjes, vliegjes of bladeren bijvoorbeeld.

Haal het maximale uit uw zwemspa

Een zwemspa in uw eigen tuin is een geweldige manier om te genieten van het plezier en de voordelen van zwemmen, zonder dat u een groot zwembad nodig hebt. Deze kunt u zelfs laten inbouwen. Met een zwemspa kunt u eenvoudig baantjes trekken, sporten en natuurlijk ook ontspannen in het warme water. Maar wist u dat er ook verschillende zwemspa accessoires zijn die het gebruik van uw zwemspa nog leuker en makkelijker maken?

En als u op zoek bent naar iets nieuws, kunt u zelfs overwegen om uw oude zwemspa in te ruilen voor een nieuwe. Bij MaroZwembaden en Spa’s nemen we uw oude spa in en kunt u deze inruilen voor een nieuw model met betere functies en technologieën.

Michael Phelps zwemspa sfeerimpressie

Ontdek onze andere MasterSpas ® zwemspa’s

Naast de sportieve en relaxende spa’s van Michael Phelps, biedt MaroZwembaden en Spa’s nog meer zwemspa’s aan. Bekijk ook eens de H2X Challenger, H2X Trainer en H2X Therapool. Voor elke zwemliefhebber is er wel een geschikte zwemspa. Wilt u meer informatie over de verschillende typen en modellen, neem dan contact met ons op.

H2X Challenger

H2X Trainer

H2X Therapool

Probeer de zwemspa’s uit bij MaroZwembaden en Spa’s

Bent u geïnteresseerd in een Michael Phelps zwemspa? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor een actuele voorraadlijst. Bel ons via 085 – 022 1012 of stuur een e-mail naar info@marozwembaden.nl.

U bent bovendien van harte welkom om de zwemspa’s zelf uit te proberen in onze showroom in Lelystad. Onze medewerkers geven u graag gericht advies en verzorgen daarnaast de installatie, het onderhoud en eventuele herstelwerkzaamheden.

MaroZwembaden en Spa’s BV
Wigstraat 22
8223 EG Lelystad

Telefoon: 085 – 022 1012
E-mail: info@marozwembaden.nl