Zwemspa inbouw

Ervaar ultieme ontspanning en houd uw conditie op peil met een stijlvolle inbouw zwemspa. Zo combineert u ontspanning, inspanning én een prachtige afwerking. Door uw zwemspa in te bouwen in uw tuin, terras of zelfs binnen, zorgt u voor een sportieve wellnesservaring die esthetisch gezien vloeiend opgaat in de ruimte.

Pure ontspanning

Kom volledig tot rust na een drukke dag.

Comfortabel

Sport en ontspan in het comfort van uw eigen huis.

Topkwaliteit

Echt zwemmen in een zwemspa van topkwaliteit.
N

Binnen én buiten

Onze zwemspa’s zijn geschikt voor binnen en buiten in de tuin.

Bekijk ons aanbod exclusieve MasterSpas® zwemspa’s hieronder. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande knoppen. We adviseren u graag over de mogelijkheden van inbouw.

C19d

19D
587 x 239 x 153 cm
Airless VIP Technology

Download Brochure

C18d Pro

18D Pro
587 x 239 x 153 cm
Airless VIP Technology
Download Brochure

C18d

18D
587 x 239 x 153 cm
Airless VIP Technology
Download Brochure

C15d

15D
457 x 239 x 153cm
Airless VIP Technology
Download Brochure

Voordelen van een zwemspa inbouwen

Het inbouwen van uw zwemspa staat niet alleen stijlvol en netjes, het brengt verschillende voordelen met zich mee:

Ruimtebesparing

Doordat een deel van de ingebouwde zwemspa in de ondergrond wegvalt, bespaart u ruimte. Bovendien lijkt de plek waar de zwemspa ingebouwd is hierdoor groter. Dit zorgt ervoor dat de zwemspa naadloos samensmelt met zijn omgeving.

Minder onderhoud

Als u uw zwemspa in de tuin of op een terras plaatst, is de buitenkant onderhevig aan de weersinvloeden. Door uw zwemspa in te bouwen, is er geen onderhoud nodig aan de buitenkant. Dit scheelt werk en draagt bij aan de levensduur van uw zwemspa.

Eenvoudige instap

Een inbouw zwemspa heeft een lagere instap. Met name als de zwemspa half in de ondergrond is ingegraven, wordt het instappen gemakkelijker vanwege het kleinere hoogteverschil. U kunt op de rand plaatsnemen en uzelf in het water laten zakken.

Verhuisbaar

Als u kiest voor een zwemspa, dan heeft u daar jarenlang plezier van. Ook als u besluit te verhuizen. Een zwemspa is namelijk prima mee te nemen naar een nieuwe locatie.

Het hele jaar door te gebruiken

U kunt uw zwemspa perfect het hele jaar door gebruiken, mits u hem altijd goed afdekt. Zo geniet u niet alleen in de zomer van een verfrissing, maar dompelt u zich ook ’s winters onder in uw heerlijke, ontspannende zwemspa.

Momentum Sequence

Aandachtspunten zwemspa inbouw

Het inbouwen van uw zwemspa is dus stijlvol én erg praktisch, maar er zijn wel een paar dingen waar u rekening mee dient te houden. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om ruimte rond de zwemspa bereikbaar te houden voor onderhoud. Dit kunt u doen door de zwemspa niet in zijn geheel in te graven, maar gedeeltelijk. Een ander aandachtspunt is dat er bij inbouwen vaak vocht rond de zwemspa is, waardoor de technische ruimte vochtiger kan zijn.

Als u rekening houdt met de bovenstaande punten vormt het inbouwen van uw zwemspa een stijlvolle en praktische manier om wellness in uw ruimte te verwerken.

Inbouw zwemspa in verhoogd terras

Naast het inbouwen van een zwemspa kunt u kiezen voor een mooie constructie eromheen. Zo combineert u alle voordelen van een inbouw zwemspa met die van een vrijstaand model. Met een verhoogd terras of houten constructie rond de spa creëert u een stijlvol geheel in uw tuin dankzij het dynamische hoogteverschil. Bovendien houdt u de technische ruimte van de zwemspa op deze manier goed bereikbaar.

Pool Alternative

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het inbouwen van uw zwemspa? Onze experts denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande knoppen.